Acceptera dig som du är, ingen annan gör de

Hejhej nu drar jag snart vidare till Rydebäck. Jag hör av mig sen!


if you're sexy and you know it, if you're sexy and you wanna show it.. just show it

it's hard to be strong sometimes, but it's okay to cry.
hejhej, jag har inte bloggat på jätte länge nu, jag har inte tid. men nu fick jag för mig att blogg just för att jag inte kommer blogga ikväll för då ska jag till corre & sen vidare på någon fest hos hennes mammas kompis, blir säkert kul! i morgon är det nyår & mina planer är inte dom roligaste, jag får följa me familjen till rydebäck & sitta där & ruttna. dock kan det bli kul också, vem vet? jag ska försöka få dit någon som kan underhålla mig hela kvällen. idag har jag varit med Emma hel dagen, trevligt! jag hör av mig senare. love

jag kastar bollen i luften , ser var den landar , låter den studsa , ler när den stannar

hej! pappa ringde nyss, corre också. haha min pappa ville dra ut mig på väla en stund. så måste höra av mig till Emma nu. jag hör av mig när jag kommer hem. love

new's

köpt idag från spiritstore. snyggt bror, lite nyårs stil..
hunkydory linne till mig!

everybody hurts, everybody screams, everybody feel this way someday, it's okey..

dagens outfit, här ser ni både stövlarna & halsbandet jag fick av oscar♥

det är så logiskt

försöker mörka mitt sätt men det blir ofta fel, jag tror du känner igen mitt problem, det är då jag hatar mig själv för jag är patetisk och vaknar upp i hell & känner mig så dekis.
hej! ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag fixa lite. senare idag hoppas jag på att träffa oscar. hör av mig sen!

it hurts her to see me shut the door, because she knows that behind it I cry. she is my weakness, for she knows that she can do anything to bend me, because I love her most

it hurts her to see me shut the door, because she knows that behind it I cry. she is my weakness, for she knows that she can do anything to bend me, because I love her most♥
hejhej! dagen ha varit jättebra, emma ringde mig vid typ halv tio, ja.. jag va inte riktigt vaken. men hon skulle till svedala & jag kunde verkligen inte tacka nej till det! gick runt i massor affärer & sen va vi malmö. från malmö fick jag med mig ett par hunter stövlar, älskaälska! efter malmö stack vi till väla för att jag skulle fixa en julklapp till älskling blev en parfym. luktade satans gott! hoppas han gillade den. jag fick en ros & ett jättefint halsband, döör så gulligt! som sagt har jag varit iväg rätt mycket idag. men jag & emma har också träffat oscar & linn. härligt dag!
nu ska jag snart nanna eftersom jag va uppe såpass tidigt i morse.

jag älskar dig, jag menar det


on the days i can't see your eyes, i don't even want to, open mine. on the days i can't see your smile, well i'd rather sit, wait the while.

jag är lycklig med dig♥
denna kväll har jag tillbringat med oscar, alltid lika mysigt. nu ska jag fixa en film, ladda kameran, städa rummet & tja sen blir det väl att jag bloggar igen.

svar på kommentar

emma om there is still a little bit of your taste in my mouth:
hej!<33 kan du inte lägga ut bilder på vad du fick i julklapp? kram =)

svar: hej emma! jovisst kan jag göra det, inte mycket att se så. fixar det ikväll eller i morgon, kameran är inte laddad nu. kram!


there is still a little bit of your taste in my mouth

hej, julafton igår.. ja det gick väl bra. hyffsat! jag har inget att skriva om, så jag hör av mig senare

Somebody that i use to know

Hejhej är hemma hos pappa nu. Jag är på Sveriges sämsta humör idag, sur som satan! Hoppas det blir bättre när alla kommer, dom kommer om en halvtimme & då börjas det. Här ska sova nio personer inatt, om man räknar med hela familjen också, shit säger jag bara! Jag har tagit några bilder på hur jag ser ut idag, dom får ni nu. God jul alla, hoppas ni får en toppen dag!


if you ever leave me baby

nu har vi öppnat julkappar & har det jätte mysigt. fick massor, pandora armband, en ring, data saker, smink, vantar, kläder, pengar, presentkort osv. jätte nöjd!

.

hej! vi ska snart äta & sen blir det väl julklapps öppning eller typ vid fem tiden men aja.
mitt humör är verkligen upp & ner idag, kan skratta ena sekunden & gråta andra, inte kul. jag måste i alla fall anstränga mig för familjen idag, försöka vara glad för det tror jag uppskattas i detta huset. nu ska jag ner & prata lite med folket, vi hörs sen!

°


jag kan sluta leta, det finns inga fel

dagens outfit


det var planerat

godmorgon, känns inte alls som jag sovit ut. jag ska snart igen somna om, har nog vaknat på fel sida för jag är väldigt sur & ja nivet. jag tänkte somna om nu & så får vi se när jag vaknar. alla gäster kommer vid två!

det är okej att gråta

just put your skin on my skin
hejhej! jag mår lite bättre nu faktiskt. jag ska fixa någon film nu.

- memories

hej igen. pallade inte dra ut innan, just för att jag är så fruktansvärt trött. men nu ska jag be min bror följa med mig till affären & köpa godis, sen ska jag hem, kolla film & mysa. jag hör av mig då!

ingenting kan bli som de va

visst finns det dagar som det kan göra ont
hej, längesen jag bloggade. ni vet sista skoldagarna är pisstråkiga & man blir trött som satan! i morgon blir det julafton för mig, och på julafton såklart. denna dagen har inte alls varit så bra. jag vaknade i Emmas säng vid typ elva det va mysigt! sen knallade jag hem & va hemma tolv, sen duschade jag & stack iväg några ärende. köpte en perfym till lillebror. nu ska jag försöka komma ut lite, om jag får.. mitt humör idag, rätt känslig & lite ledsen. dock har jag världens bästa pojkvän & världens bästavän som finns där i vått och tort. bror också, min andra halva hihi. en sån här dag, det är då man inser rätt mycket, hur mycket vissa personer betyder för en. aja, nu ska jag inte köra mer deep talk här.
föreseten jag gjorde ju gelenaglar igår också, blev bruna, ni får blid vi hörs sen!

svar på kommentar

Aanunim om Ibland kan man undra:
Kan inte du göra en lista på de snyggaste killarna i din klass? Hihi
Ps. Skiitfin blogg :)

svar: Hej! haha, jag har ingen kille i klassen som är snygg direkt. alla är inte fula, det säger jag inte, det finns typ två till tre som ser hyffsat bra ut. men nej, ingen är snygg!
tack för kommentaren, kram♥



Ibland kan man undra

Hejdan goddag. Idag har jag varit på väla & ja jag vet jag bloggade inte igår.. Dåligt av mig. Jag har i alla fall fått köpt massa julklappar idag, eller massor & massor, tre stycken. I morgon fortsätter det.. Slutar ett eller lite över ett i morgon sen sticker jag & fixar mina naglar så man har lite snygga naglar nu under julen och nyår osv. Sen ska jag fixa en julklapp till, dock har jag ingen aning om vad jag ska köpa. Men de kommer jag på sen, haha! Vi får se när vi hörs nästa gång.. Förhoppningsvis snart, Tjaooooo


i think that he know

älskade familj
(bilder sen idag)

jag vet det är inte konstigt att man tvekar, för kraven finns där vart man än vänder, att du inte duger är signalerna dom sänder

hade inte tid att blogga mer igår, åkte ut på väla med oscar & några andra. jag skulle egentligen köpa present till min lillebror men det blev inte av för dom skulle käka sen stängde väla typ. efter väla hängde oscar med mig hem & ja vi gjorde inte heller mycket. kolade en asäcklig film hehe! nu kommer snart min familj & idag blir det julbak & sånt mys. sen ska jag nog träffa oscar igen. hörs!

snoriga armar & en randig kind

justin timberlake ♥
hej igen. jag har duschat & valt kläder nu. jag tänker inte sminka mig idag heller, så skönt utan smink kanske inte världens snyggaste men sowhat? nu ska jag snart åka ner till pappa, jag hör av mig sen i think!

- and return to them sad and cold days

godmorgon! att vara uppe för mig gick inte alls bra, somnade till filmen & vaknade vid halv fyra & smsade då att jag fortfarande va vaken.. haha bra! jag ska hoppa in i duschen & sen ska jag ner till min kära far. hör av mig senare!

i missed you / bror ♥

nu ska jag sätta på film & vara vaken hela natten.. haha just för att jag ska vinna. tävlar om de! vi kanske hörs mer inatt. vi får se? godnatt annars ♥

''mange bjuder''

hej! jag är egentligen inte på blogghumör alls, men jag gör det för er. kvällen blev inte alls som planerad. skulle ha familjekväll med mys, men typ alla börja lacka som fan, jag va en av dom som blev surast. haha sällan. så as seg kväll somsagt. nu ska jag kolla film hela natten, hehe hörs!

- your bright mind driving me crazy

no one can stop the noise in my head
hej. har varit hos alice fram till nu, satan vad mycket vi skrattat, sinnes sjukt. innan dess va vi i skolan, när vi hade slutat tog de typ hur lång tid som helst innan vi kom hem till alice, för vi typ stanna på skolan en halvtimme.. joel höll på att få spel. haha! sen träffade vi jocke på brunnen så joel & jocke följde oss typ en bit hem, snacka & sånt på vägen. träffa en hund som gillade alice rätt mycket hehe. när vi kom till alice käkade vi & så hände det en helt sjuk sak.. asså nä jag kan inte berätta de. men ja, egentligen är det inget speciellt.. fick bara västra skrattattacken för en sak. vi har inte gjort jätte mycket. lyssnat musik, snackat & skrikit satan. hehe. nu ska jag ner till min familj. jippie.. jag hoppar av glädje.
hörs!
( bilderna i inlägget är sen idag, så lite hur jag har sett ut, haha )


- duuu

galna tider, det är precis så det är
hej, hade lite tid nu på morgonen för att blogga. just för att jag varken pallar sminka mig eller vill. orkar inte verkligen inte! det är det som är så bra med västra, man behöver inte bry sig. inte ett dugg. men nu har jag inte tid med de, för nu ska vi åka. guuud va lat jag är som inte pallar gå till skolan, det är två kilometer. men när jag väl får åka med mamma så gör jag självklart de. hörs

I do not care what she says, because I know so well what happens .. I'm sorry but you can never be this

kaos, allt är kaos.
hej! idag skulle jag egentligen hem & plugga. men oscar kom hit & hjälpte mig lite.. sen kollade vi film & sånt. jag hade förväntat mig att det va fredag idag. eller jag har trott de hela dagen.. lyckat! min torsdag har i allafall varit bra, aja vi hörs

.

Du vet den klumpen i halsen som håller hem gråten, du vet de sista andetagen innan du brister. Du vet alla ensamma stunder, alla tankar, hur du trycks under ytan? Jo jag vet att du vet


om du lämnade mig nu

hejhej, är inte alls glad just nu.. rätt nere, jag undrar själv varför? jo jag har några anledningar. men aja, jag pallar inte klaga. sånt är livet, bara att acceptera. nu ska jag snart sätta igång med städning för det är städdag idag. eller jag har bestämt de, så ja.. jag har något att göra ikväll..
bror sitter här brevid mig & snackar lite, skönt att man har han ibland. nu ska jag äta upp skumtomtarna & sen blir de städ. hörs
saknar oscar också..  ♥

När det inte finns något annat än det i huvudet

Hejhej, ingen uppdatering idag, har haft fullt upp. Skola som vanligt, sen prov & sen tog jag tåget till Oscar. Vi hade jätte mysigt som vanligt! Jag kom hem från han vid halv nio sen käkade vi , sen gick jag & min bror & handlade! Vi va inne igen vid tio, nu ligger jag i sängen & drunknar i både bra & mindre bra tankar.. Aja bättre dag i morgon, eller de förväntat vi oss i alla fall


l o v e l o v e l o v e l o v e l o v e l o v e l o v e

hej. dagen blev inte alls som jag tänkte mig, såååå mycket sämre kan jag säga. jag håller på att plugga lite nu, Emma hjälper mig gulligt av henne! fast hon skulle käka nu så jag kände att jag kunde passa på att uppdatera då. vi va & handlade julklapp till min lillebror innan, blev en fjällräven jacka, så jävla snygg. blir nog jätte gulligt på min lille 4 åriga bror. jag skulle också köpa julklappar men det va så jävla kaos på väla så jag skulle kunna spy på de.. ööh hatar sånt! jag är jätte irriterad just nu också, dampar på exakt allt.. jag flyttar hemifrån inatt..

godmorgon,

hejhej, jag måste skynda mig, börjar om en halvtimme. jag ska snart knalla iväg, tänkte bara slänga in här hur min dag ser ut. jag slutar tolv, så ska jag & mamma & pappa fixa en sak, vet inte när det är klart. men tar typ en timme kanske, sen ska jag träffa älskling. sen senare ikväll ska jag träna, just för att jag är så grymt sugen på de. haha! hörs senare.. måste springa.

svar på kommentar

Stina om fuck you, i'm happy:
Grymt snygga jeans, köpta? 
Kram. ♥

svar: tack så mycket :) dom är köpta på lager157!
kram ♥

- låt inte nätterna sluka mig mer

jag älskar att vara med dig, med dig är jag lycklig♥
hej! idag har jag pluggat, varit med oscar & ja. precis vad jag skulle göra. har varit jätte mysigt, vi gjorde inte mycket. bara snackade & lyssna musik. jag följde han till stationen vid åtta eller något sånt. va hemma igen vid halv nio. då gick jag & mamma igenom pluggandet & nu sitter jag här & dör av tråkigheter. haha, men jag ksa kolla film nu, höres!

jag vill aldrig mer se dig sårad, jag älskar dig

jag är kär i de vi har.
godmorgon allihopa, jag är sjukt trött. sover inte alls bra på nätterna asså, vaknar minst två gånger per natt, inte kul! idag har jag massa plugg så måste göra klart de innan jag ska göra något annat. sen ska jag träffa oscar tror jag, typ bästa helgen ever. aja, nu ska jag rusa ner & käka sen in i duschen. samtidigt som de blir plugg idag ska jag försöka fota några bilder, är rätt fattig på de. hörs senare!

WE FOUND LOVE

alla vill till himmelen men ingen vill dö, just för att så många inte hittar rätt.. jag är i himmelen när jag är med honom♥
hej! dålig uppdatering idag, men so what. idag har jag haft det bra & inte orkat lägga tid på bloggen. trevlig jag känner mig! jag har i alla fall varit på väla en stund & sen har jag varit hos oscar. vi har inte gjort så mycket, mest kollat film & sånt mysigt. nu ska jag vara social med min bror, just för att jag älskar han otroligt mycket.

svar på kommentar

ida selmqvist om :
vem är din pojkvän?
svar: oscar swenson!

jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra..


- 热爱

såhär mysigt hade jag det igår ♥
hej, slutade två idag. stanna på skolan & snackade med Emma till tre typ, sen hem till pappa & duscha. mamma hämtade mig där halv fem också köpte vi lussekatter på vägen hem. nu är jag hemma & har varit det ett tag. oscar kommer hit snart tror jag, så kvällen spenderar jag tillsammans med han, mys! jag hör av mig senare.

be yourself

trött tjej annars!
godmorgon, vaknade frö 45 minuter sen. sen dess har jag käkat & gjort v mig. idag slutar jag vid två, sen ikväll eller någon gång lite senare idag ska jag träffa oscar. ska till mamma idag också, så måste hem & packa hos pappa direkt efter skolan! men jag hör av mig sen, hejdå

Lämnar verkligheten & gittar från planeten

Bilder från idag


- lyckan

e på mysbus humör, helt otroligt skrattig.. skrattar åt allt lovar. pappa & bror e & tränar & jag sitter här & bara drygar, jag som skulle plugga. duktigt! jag är så trött så jag skulle kunna dö. jag älskar livet just för att det är fredag i morgon.. själviskt. heheheh
smått gullig jag är nu annars, bilderna är ju sådär bra men ja

- dream on

if you love a girl, say it to her, she need it.
hemskt gamla bilder..

när jag är med dig, är allt så perfekt


he left she to be with me 
We had a few things together but eventually 
I understood what she was up to 
It was planned from the beginning and the plan was carried through 
hej igen. sur som satan nu, men det pallar jag egentligen inte vara. men ååååh. skitsamma, i morgon är det fredag, skönt. jag sitter & pluggar nu, ska gå ner & kolla vad pappa & brossan gör, haha dom kallade på mig nu. hejdå




jag ber till samma stjärna du ser, du hör mitt hjärtslag.. ja precis, det är till dig

if someone tries to stop you, I am here for you♥
hejhej, jag måste plugga & har inte tid med detta egentligen.. lyssnar på bruno mars. såå bra! jag återgår till pluggandet & hör av mig sen.

låt mig inte gå, för inatt är jag din

It's amazing the changes I've been feeling,
I'm dreaming about seeing the world with someone like you.
I've been tumbling, shaking and my whole world's breaking,
I wanna put it together!
hejhej, mitt rum är kaos nu. bror spelar xbox & själv sitter jag & lyssnar musik.. jag är sugen på en dusch nu, känner mig lortig hehe. dagen har varit bra, dock har jag varit trött som satan & skrattar då åt exakt allt.. pappa hämtade mig på skolan vid fyra & då va de ''i'm sexy and i know it'' på radio. guuud, pappa bara högsta volym & sjunger satan. haha dog. det fula är att han varken kan sjunga eller låten. men inte mer med det, det var kul i allafall! nu ska jag hoppa in i duschen & sen ska jag äga min bror på xbox.. bye

He left she to be with me

Hejhej sitt i skolan & dom andra har idrott. Själv är jag fortfarande förkyld & kan inte idrotta än. Jag somnade sjukt sent igår. Typ två, snackade med älskling! Inte konstigt att jag är typ död idag.. Haha! Dock kunde jag inte sova för att det va så jävla varmt, eller så va jag varm.. Dog typ, haha


fastklämd på samma plats, bryter jag mig loss utan att du vet

lyxar till det, vet inte riktigt varför.. för att det är gott kanske? haha
hej! jag är faktiskt lite bättre nu, jag tror faktiskt jag går mot det friska nu. pappa är nere i källaren & fixar något, sen ska vi kolla på någon konstig film. jag fatta inte ett piss av den, kan inte ens uttala namnet på den? haha! jag sitter & njuter av min choklad nu. god & jag tål den.. inte för att jag bryr mig så mycket om min allergi för tillfället. inte bra julia. nu ska jag gå ner, kolla igenom engelskan & sen blir det film med pappa.♥

I'm not sure why I can't sleep all I know right now, is you're the thing I need i send this prayer up to the same stars you see baby please, come home to me

vissa tider förändrar dig, medans andra bara vet vem du är
hejhej nu har jag gjort mat & ska återgå till plugget, kan de att ni behövde veta de.. haha! hörs

He loved her so, but she was already gone, long ago, he really wanted her to stay, she couldn't wait to get away, and I was stuck in the middle

syskon kärlek, det är något vi har♥
godmorgon, vaknade för en stund sen. jag är hemma idag också, vet inte om pappa är hemma. ska snart gå ner & kolla. jag kunde inte somna går, så somnade vid tolv. lyssnade musik & smsade med min oscar ♥ idag blir det massa plugg för mig. först ska jag äta, jag hör av mig sen!

Åh vad jag tycker om min pojkvän!


- i rymden finns inga känslor


en bild min lillebror ritat för kanske ett år sedan. det är tydligen jag på bilden, duktig påg!
detta blir sista inlägget för ikväll, jag har kollat på film & min lillebror är iväg & köper godis till mig just nu. förhoppningsvis. aja jag hör av mig i morgon när jag vaknar!

som solen står jag kvar medans allt annat rör sig


hejhej! min kära familj kom hem för en timme sen kanske? dom hade köpt mat på vägen, fick inte i mig jätte mycket tyvärr. aja så är det när man är förkyld! jag blir nog hemma i morgon också just för att jag ska bli 100 frisk till fredag & till torsdag. har prov båda dagarna. idag har jag inte bara pluggat & vilat. jag har även planerat helgen. det blir nog bra! aja nu ska jag hitta på något, har redan gjort kvällens måste ''duscha'' haha! men vi hörs.

''if you ever leave me baby, leave some morphine at my door ‘cause it would take a whole lot of medication to realize what we used to have, we don’t have it anymore.''


if you ever find yourself stuck in the middle of the sea, i'll sail the world to find you. if you ever find yourself lost in the dark and you can't see, i'll be the light to guide you find out what we're made of
when we are called to help our friends in need you can count on me like 1 2 3 i'll be there and I know when I need it I can count on you like 4 3 2 and you'll be there cause that's what friends are supposed to do.

- tiden är förbi, snart är det för sent

en kompis sa till mig när jag berättade om dig, - det är ditt ansvar. ja det är mitt ansvar, jag älskar dig & jag ska fixa detta. vi är fortfarande barn & det är svårt för oss att veta, men vi är smarta nog att förstå vad som håller på att hända, du växer du förstår mer & mer.. allting kommer bli bra lillebror ♥
hej igen, jag har pluggat & tagit det lugnt sen sist, jag ska snart göra mat äben fast jag inte har någon matlust just nu. haha inte alls hungrig. jag är sååå sugen på att gå ut & slå lite på säcken, men nej.. det får jag inte! inte bra att träna när man är sjuk. nu får vi se vad som händer resten av dagen orkar inte någonting vill bara sova, hörs sen!

'' tro inte att du kan komma undan, dina äkta vänner ser när du är ledsen, dom andra ser bara ditt leende som egentligen är sorg''


''jag vet vad jag behöver & jag stannar där jag är. hos dig har jag allt.''
hejhj, jag vaknade vid nio, jag är inte så kry idag så jag blir hemma det bestämdes dock redan igårkväll just för att jag hade feber & så. jag ville till skolan egentligen eftersom jag nästan alltid har så kul där aja. oscar ringde mig precis när jag hade vaknat ''oj vad du låter trött'' haha jo, lite trött & rätt förkyld. haha gullunge! idag blir det massa plugg för mig, har rätt mycket i veckan, sen måste jag passa på att bli frisk också så jag kan återgå till skolan så snabbt som möjligt! först av allt ska jag koka te & kolla om det finns något trevligt på tv, annars blir det plugg. hör av mig senare!

svar på kommentar

Postat av:

kan inte du lista dina topp 10 bästa filmer? :)

svar: jo absolut. du får en redan här!
1. city of angels
(för tillfället) just för att den har så fin handling, den kan vara svår att förstå men oehört fin annars!
2. million dollar baby
oehört bra, den visar att det går om man vill, det handlar bara om att kämpa & inte ge upp för att någon annan tycker de.
3. taken
den har jag lärt mig mycket av!
4. shrink
riktigt bra faktiskt! jag har älskat psykologer sen långt tillbaka, på något sätt är det min trygghet att veta att det finns sånna!
5. last song
jätte fin & sorglig!
just nu kommer jag inte på fler! men när jag vet så skriver jag.
kram

När du säger att du älskar mig, det är då jag är som lyckligast

Usch, jag ligger nerbäddad i min sköna säng & tar det lugnt! Nu kanske tänker att det är rätt tidigt & jo det är tidigt men jag har feber & lite förkyld så det är inte alls kul! Kvällen har i alla fall varit oerhört rolig, jag & Alice & Olivia har sprungit runder på skolan + att vi har sålt en jävla massa kakor.. Dock är dom flesta nog i våra magar.. Äh nu ska jag kolla film! Hejdåå


I tell my love to wreck it all cut out all the ropes and let me fall

godmorgon! jag har sovmorgon idag, så börjar om 40 minuter. jag gick upp vid sju idag, just för att jag inte kunde sova. jag tror jag börjar bli sjuk, har ont i halsen & har varit varm hela natten. jag vill inte bli sjuk nu! aja, idag eller ikväll är  det öppethus på min skola, jag ser inte fram emot det alls, är
så skoltrött nu så skulle kunna spy på skolan! ööh, nu ska jag åka. eller snart, pappa ska bara duscha klart. bye

- se mig när jag ler, för jag anstränger mig för dig

hej, jag har pluggat fram till typ halv sex, då stack vi ut en runda. jag har precis duschat & ska skriva klart min renskrivning sen är jag klart. när jag har fixat allt sätter jag nog på en film, vi får se! jag har också tränat lite idag, pappa köpte ju som sagt en boxningssäck till mig förra veckan & han satt upp den idag, så stod & slog på den ett tag innan! men ja, vi hörs sen!

when you're out on you're own and you need some time to decide whether you're strong enough whether you should give up or try when you stand on you're own here's hoping you'll find, It's a good day, it's a good day to be alive


The phone rings in the middle of the night,
My father yells "What you gonna do with your life?"
Oh,daddy,dear,
You know you're still number one,
But girls,
They wanna have fu-un,
Oh,girls,just wanna have
That's all they really want.....
Some fun...

hejhej, jag har inte bloggat mycket på sistonde. jag har så mycket roligt för mig, haha inte alls! jag har bara ingen ork alls.. jag ska bättra mig. just nu sitter jag & pluggar har inlämning på tisdag. igår hade jag så tråkigt att jag somnade halv nio & vaknade tio idag! ja varför inte sova 13 timmar varje natt? men åh vad jag stör mig på att jag inte ringde någon rolig igårkväll, kunde gjort något kul ju! men nu ska jag plugga, jag hör av mig senare!

Mys och sådant!

Hejhej, Gud vilken dag! Jag orkar inte berätta.. Men jag har haft det bra i allafall. Det blev inte av att vi åkte till Malmö ingen av oss var riktigt på humör för de.. Jag är trött som satan & blir antagligen hemma ikväll, om ingen ringer mig. Jag vet inte om jag bloggar mer idag, vi får se!


godmorgon,

vaknade för en halv timme sen & v ska åka strax. känns som jag ska till skolan.. inte kul! jag hör av mig när jag kan.
såhär ser jag ut, haha

jag stod på kanten, jag såg ner.. tanken tryckte till mig & jag föll för dig

......nu ska jag hoppa ner i min säng & smsa lite. sätter nog på en film också, lär somna till den. hörs i morgon!

<3

hej jag har inte haft tid att blogga idag. jag & bror & cornelia har varit hemma själv fram tills nu, vi följde corre för ett tag sen & pappa är hemma nu! jag & bror har käkat pizza & ben and jerry & massa godis.. ja tjocka eller vad? i morgon ska jag på jakt, haha! fyfan, jag vill inte & har egentilgen inte tid heller men ja, fuck de. jag följer med. efter det ska vi in till malmö & käka på resturang. mys! jag har precis snackat med oscar & jag saknar han redan..
nu ska jag vara social med pappa & bror!
världens bästa ♥

and all i can taste is this moment and all i can breathe is your life and sooner or later it's over i just don't wanna miss you tonight

hejhej! dagen har varit sjukt bra, skola & allt sånt som vanligt, haft lika kul som vanligt med Alice & Emma. efter skolan drog jag & mötte oscar! vi har typ gått hur längt som helst & snackat. grymt mysigt! när jag kom hem var pappa & bror hemma, så nu har jag städat mitt rum & ska käka. sen ville pappa att vi tre skulle kolla film & ha mysigt, så det blir så ikväll! nu har jag inte tid med er, hihi!

de är mörkt nu, men det blir ljusare igen

bild tagen precis.
jag måste skynda mig, pappa kör mig till skolan nu. hör av mig sen!

RSS 2.0