Kass uppdatering

Jag vet, dåligt av mig! Men jag är hos pappa nu & orkade inte ta med min dator från mamma så jag sket i den! Jag jag i alla fall varit en runda i stan med pappa & Alfred & fikat! Passade på att fixa en av oscars presenter också, kan inte skriva ut här vad det blev för jag vet att Oscar läser detta förr eller senare! Nu har jag lust att röra på mig, tänk om jag är så duktig att jag joggar en runda eller går, nej det får man inte när man äter penicillin ? Jag vet inte , jag har i alla fall inget planerat för kvällen, lite plugg & mys senare! Hör av mig då!


du vet inte om du kan om du inte provat

jag har varit gråtfärdig i stora delar av dagen, haha så blir det när jag inte har sovit! jag va hos läkaren i morse & fick penicillin så nu blir jag snart frisk igen! oscar räddade min dag & gjorde den till bra, tackar han för det! jag stack till skolan vid ett igen & sen vidare till oscar. love ! nu ska jag ringa pappasen vi hörs

stackars dom som lever så, stackars dom som tittar på

vilken jävla natt.. jag har legat vaken hela natten & haft skitont i magen, ska till läkaren idag nu på morgonen! jag är grymt trött just nu, så efter läkaren går jag hem & lägger mig & sover sen går jag tillbaka till skolan så jag är där vid ett för då börjar jag igen! efter skolan drar jag kanske till oscar eller så kommer han hit? jag vet inte. jag hör av mig sen


stackars han aldrig gråter fast han som släpar på ett höghus, vad är det som ingen ska få se som ingen redan har sett & var ska det där huset?

idag vaknade jag vid tolv, jag gick upp direkt.. vid ett kom farfar & hans fru. vi firade lillebror & sen stack jag vidare till oscar! jag har haft det jätte mysigt med han & hans mamma resten av dagen, oscar har gjort om sitt rum. kände först att jag kanske inte skulle åka dit för att störa men ja, jag satt där som ett fån & kollade på lite:) fint blev det i alla fall! så min dag har varit bra, sen har det hänt en sak som verkligen inte alls va rolig.. dock orkar jag inte dra upp det här!
nu ska jag vidare till mamma, vi hörs!
jag älskar dig oscar

stackars hon som aldrig fryser & alltid får allting hon vill ha

blev inte mycket bloggande igårkväll! oscar stack runt tolv & då gick jag & la mig direkt.. somnade framför filmen så lillebror gick in & stängde av den inatt. idag har vi lite gäster här hemma mina småsyskon har ju fyllt år så ja..
jag har inte jätte kul, men det händer väl något roligare framåt eftermiddagen!

svarar på kommentarer ikväll!

jag ar varit iväg lite med pappa idag! mysigt att göra något ensamma, brukar alltid ha lillebror med men idag va vi helt själva! vi var i några möbelaffärer för att fixa en lampa till mig, det gjorde vi också, men ingen som vi hade tänkt oss från början! snart kommer nog oscar hit, ikväll vet jag inte 100 vad som händer, oscar kunde inte va så länge trodde han! så om han lämnar mig ikväll drar jag till corrisen om hon vill & kan! nu ska jag snart tralla till maxi. hörs sen

jag ville inte va den som blev kvar

vaknade med värsta bra tanken! jag har inget att göra nu fram till lunch så jag ska be min far följa med mig ut & köpa fotopapper & ramar så ska jag skriva ut massor med bilder på mig & oscar, mig & corre, familjen osv. sen ska jag hänga upp dom ovanför min tv! braaaa, dagen räddad fram till lunch!

sista inlägget för idag!

jag drar igång en film nu, lär somna till den! vi hörs i morgon.

en miljon nollor kommer aldrig bli en..

sommarbild!
jag sitter och kollar tv med pappa & bror nu, mysigt! vi har käkat/käkar grönsaker, dipp & cola, kvällens räddning! nu ska jag kolla vidare!

jag missade helt att blogga igår, men jag hade verkligen en toppen dag i Småland med min pojkvän & mormor & morfar! jätte mysigt, vi va ute & gick, åt, snackade & mös! vi va hemma runt tio, halv elva. då hämtade pappa oss! idag har jag inte gjort jätte mycket, Oscar är iväg på cup & jag har varit i stan med mamma! nu ska jag pappa & bror iväg för att handla lite mat och sånt, ikväll blir det bra mys hemma, tror jag?! känns som jag behöver det nu! jag hör av mig sen

nytt i garderoben

två nya toppar/blusar, linnen från hunkydory va vad jag fick med mig hem idag!
berättar om dagen senare.

jag kan höra hur ditt namn viskas i vinden, du finns inte här men du finns i mitt inre

vackra lillebror jag älskar dig!
idag har jag varit hos Oscar, när jag kom mötte Oscar mig så gick vi hem till han & duschade & åt, sen har vi bakat chokladbollar, eller vi & vi.. min gulliga pojkvän bakade & jag kollade mest på & fick några skvättar mjöl i huvudet! haha. sen gick vi in & kollade på paranormal activity 3 (stavningen därja) inte rolig film om man säger så, jag kollade inte mycket men det jag såg va hyfsat läskigt.. käkade hos Oscar & sen fick jag skjuts hem också! urgulligt! nu sitter jag nerbäddad i sängen med Oscars joggingbyxor & ska kolla på en film, fast först ska jag kolla bussar så att allt är klart till i morgon för då drar jag & snuffis till mormor & morfar i småland, ska bli så mysigt!
det va min dag de, har alltid lika kul med dig oscar!
grattis i förskott till min vackra lillebror som fyller fem i morgon!

hur små saker blir stora på nära håll

kom hem från corre vid nio, just för att hon skulle iväg annars hade jag lätt stannat längre! mamma  hämtade mig så jag slapp frysa, gullegull! nu har jag precis duschat & ska väl hitta något mysigt att ta på mig. idag blir jag nog bara hemma, så som det ser ut nu i allafall! oscar kommer hit, även fast jag är lite förkyld! menmen, det har jag varit i över en månad nu så det är inget som smittar längre! nu ska jag klä mig!

du har sagt det förut, men det går inte in i mig

ska snart ner i stan & möta corrisen! inatt ska jag sova hos henne & vi ska ha det såå bäst.
jag uppdaterar från mobilen eller hos corre sen! nu ska jag plugga, vi hörs

om en sekund

kom hem från oscar för ett litet tag sen. sen dess har jag käkat mammas tigerkaka som hon har bakat idag, god! min dag blev toppen asså, har haft det så mysigt med oscar, det har jag alltid. jag älskar han mest, ja oscar jag älskar dig mest av allt! nu ska jag kolla film med lillebror, han är så gossig nu, haha ligger & pillar sig mellan tårna & sånt.. mums..
jag somnar inte på ett bra tag så jag hör av mig senare

precis somnat och vaknar och du glömmer bort att vi var osams. fast att det är ändån jävligt fel, ett jävligt fall e de.

gör dina tårar till skatt en dag som natt.
se de positiva i det negativa!
nu åker jag till oscar, vi hörs senare

vad vore jag utan dina andetag?

godmorgon! fick ett litet ryck i morse, vaknade på helt fel sida. nu är det i alla fall lite bättre, jag har hunnit duscha & sånt tills nu. jag har ingen aning om vad jag ska göra nu, så jag lägger mig i sängen igen & sätter på en film. jag tror att jag skulle träffa oscar idag, om han vill såklart! så jag får se vart dagen tar mig, först får oscar vakna innan jag vet något annat! vi hörs sen

de är mörkt nu, men det blir ljusare igen

dag blir natt
vitt blir svart
varmt blir kallt
såren blir salt
löften blir svek
hej blir hejdå
kom blir gå

give me everything tonight


is not time to be alone

hejsan hoppsan, e med oscar nu. vi gör inte jätte mycket oscar står i duschen & jag är jätte social, haha fast nä! vet inte riktigt hur dagen ser ut, vi ska nog bara stanna kvar hos mig. annars kanske vi åker till han eller träffar någon? har ingen aning faktiskt! ikväll är det melodifestivalen jag är inte så jätte mycket för det, har inte ser något avsnitt alls så det är väl lite sent att börja nu? aja, nu ska jag vara social med min kära pojkvän! hejdå!

mormors!

hoppas du blev nöjd med bilderna mormor, den är inte riktigt så varm i färgen som på bilderna. lite mer grå!

new's

tack morfar & mormor ♥

Tennis tittande

Sitter & kollar på min urduktiga bror som spelar tennis nu! Oscar skulle egentligen kommit hit för att också kolla, men hann inte, antagligen ska vi träffas senare, eller det ska vi men vi har inte bestämt var! Skolan idag har varit riktigt grymt dryg, jag har inte gjort ett skit.. Fyfasen!
Nu ska jag kolla vidare, vi hörs sen!


dagens outfit!

marinblåa chinos // vit baströja // kofta - odd molly
+ bruna uggs & jacka

ikväll är det du & jag

hej ligger i sängen med oscar bredvid mig, mysigt! skolan idag har varit som alla andra skoldagar.. orkar inte, sista i morgon då! jag är så satans skoltrött.. aja nu har jag inget att säga hedåååååå

dagens outfit!

jeans - GT // kofta - only // vit blus - ? // sharp - jean paul
till detta hade jag mina silvriga hunter stövlar & en röd jacka!

dagens!

vita jeans - GT // svart tröja - GT // sjal
till detta hade jag mina bruna uggs & en röd jacka!

nytt & om dagen!

nytt, nya vita jeans!
dagen idag har verkligen varit en riktigt skitdag.. först ishallen i två timmar, dock va jag inte där utan jag ''gick en runda'' till mc donalds och satt där i någon timme, sen tog vi bussen ner i stan & gick bort & handlade mina jeans & sen upp till pålsjö.. fyfasen va sur jag va! där gick vi inte ens halva rundan. vi lämnade in skiten & sen stack vi. tog bussen in till stan, vilket jag inte alls kände för, jag va riktigt ful & sliten kände verkligen inte för att träffa någon! sen knalla jag bort på mammas jobb, där fikade ja & sen stack vi till skolan för att jag skulle ha mina böcker, efter det stack vi & hämtade upp bror. stack & handla i stan & sen på coop, nu är jag hemma & har duschat. nu ska jag plugga, jag är dödstrött!
grattis till min lillebror som blir tolv idag, hoppas du får en fortsatt trevlig dag!
en mysig kväll väntar..

älskaälskaälska!

mina älskade produkter har kommit nu!
ansiktskräm & tvål, eller rengöring & maskara!

det bästa för mig är att gå ensam hem, men både du och jag vet att jag kommer ångra mig sen.. när jag ringer upp dig igen för din kärlek brinner

ätit nu & vet faktiskt inte alls vad jag ska göra nu. bud på att bara krypa ner i sängen med en film & te? låter rätt okej faktiskt! imorgon ska vi ha friluftsdag med skolan , eller rätt många skolor ska nog ha de? vi ska i allafall  till ishallen & sen vidare till Pålsjö & gå en mil.. jag känner ett stort bud på att bara sova hela dagen istället! men nej, jag vill inte skrubba, inte bra. så jag får genomlida morgondagen & sen är det onsdag, ye förfan!
jag måste handla in lite nytt också,
*vita jeans, om jag hittar fixar jag med mig det hem i morgon! varifrån vet jag inte än!
* vita låga converse, men de väntar jag att köpa för det är rätt kallt att gå med dom nu.. hihi
* sharp måste jag ha, det kollas i morgon!
aja, jag hör av mig sen!

ΚäΓlèΚ

hemma hos mamma nu, dagen har jag ägnat tillsammans med oscar. mysigt har det varit, vi va nere 6 gick vid havet innan & shit asså det är is, inte tjock dock.. det kan ju min lillebror intyga som sjönk rakt igenom den! haha. min dag har varit bra, mitt liv är bra! fram tills jag kommer till skolan.. jag kan säga att jag faktiskt har anledningar att rycka ibland, aja inte mer med det! nu ska jag snacka med bror.. hejdå

med älsklingen miiin!

rubriken säger de!

tv tittande!

gjort ny design, kommentera gärna vad ni tycker om den!
jag kollar fortfarande tv, mysigt!

kärleken är där, jag känner den

nu har min pojkvän åkt hem.. nu blev allt dystert igen. hihi nejdå, men nästan! jag ska i allafall ta ner disken från mitt rum, det har blivit rätt mycket cola drickande här uppe i helgen & ja då blir det såhär.. sen ska jag & min familj kolla på wallander som börjar vid nio! mer uppdatering idag blir det nog inte, annars bloggar jag i morgonbitti (sovmorgon) hörs!

min helg!


dåligt av mig, jag vet! ni får kommentera & sprida bloggen mer, det blir roligare att blogga då.
nu tänkte jag berätta hela mig helg för er eftersom jag har varit dåligt på att uppdatera..
fredag: skola som vanligt, slutade två. stannade kvar på skolan & tog bussen hem vid tre. när jag kom hem städade jag rummet & sen hämtade pappa mig vid fyra! vi stack & handlade & sen kom Cornelia, sen gjorde vi inte så mycket fram till åtta halv nio, då kom Oscar så snackade vi & kollade film & sånt hela kvällen fram till tolv, då stack Oscar. sen somnade jag & corre vid halv två. ja de va fredagen de!
lördag: jag & corre vaknade halv tolv, gjorde v oss, käkade, duschade. sen gick vi bort & kollade på Oscar när han spelade. sen stack vi bort till corre & till willys. sen stack jag & Oscar hem till mig & kolla film & bara tog de lugnt, senare kom pappa & bror hem då käkade vi & kolla tv & sånt, sen stack oscar runt tolv halv ett någon gång? sen somnade jag nästan direkt! haha
söndag: idag blev jag väckt av min söta 4åriga lillebror vid elva, sen käkade jag & sen stack vi vidare på tenns för att alfred skullle spela match, han vann den & då drog vi hem! sen dess har vi käkat, kollat film & tagit det lugnt! just nu väntar jag på att oscar ska smsa mig & ja.. mer har jag inte att säga!
detta va min helg, jag har haft det jätte mysigt & lugnt!

svar på kommentar

Jenny om paprika:
så dåligt du har uppdaterat :( 
Men en fråga är oscar och du tillsammans eller bara vänmer?
Jag vill jätte gärna ha svar! ;)

svar: hej, jo jag vet, jag har ingen blogglust alls. men ja, jag ska ändra på det, jag lovar! :)
jag & oscar är tillsammans! kram

paprika

hejsan hoppsan! nu har vi kollat film & ska kolla film igen. kvällen har varit underbar, mysig, rolig & allt. vi har ätit gott & ja allt har varit bra! nu ska vi kolla wallander, hörs!

......

hejhej, nu är mina fula vän påväg hit.. åååh shit asså en hel natt med henne, jag kommer ju dö! esskiii jag ska ha jätte kul, både oscar & corre kommer hit. asså jag undrar om det kan bli bättre, neeeej det kan de inte! nu ska jag möta min fuuule vän, puss


you say it best, when you say nothing at all

tjenixen, dåligt uppdatering! tänkte börja med att visa dagens outfit, det är då det ni ser på bildern ovan. marinblåa chinos, svea kofta, jean paul skärp & ett vanligt svart linne från h&m. enkel & mysig outfit!
dagen har jag spenderat med oscar, myyys! helgen är snart planerad. nu måste jag verkligen läsa, vi hörs sen! love

svar

Anonym om se det lilla ljusa i mörket istället för att göra det mörkare för dig själv, det är bara du som lider av det:
när blev du & oscar tillsammans? :)

svar: första december 2011 :)

se det lilla ljusa i mörket istället för att göra det mörkare för dig själv, det är bara du som lider av det

såhär ser det ut för mig nu!
denna dagen har jag tagit mest till plugg och chill.. inte träffat någon.. inte ens corre! jag har haft lite ångest nu ikväll, dock ska jag inte ens tänka tanken innan jag vet, men min käre pojkvän räddar mig alltid! jag har legat och snackat med han nu i en timme & bara snackat om allt & egentligen ingenting. haha! söt är han i allafall, världens gulligaste, en preson som betyder så mycket för mig! jag älskar han mest, av hela mitt hjärta!
nu ska jag sova, godnatt världen, godnatt mamma, godnatt pappa, godnatt syskon, godnatt allrabästavän, godnatt älskling. ♥

För mycket gränser blir lögner

Jag har inte bloggat sen igår vid lunch, tror jag inte i allafall? Dåligt av mig! Idag har jag inte gjort ett piss, jag har precis käkat & nu ska jag snart sätta mig & plugga med musik & sånt! Senare ikväll drar jag nog ut & träffar min kära vän Cornelia mysigt! Jag fryser som satan hela tiden, kyla är inte kul längre! Men japp, jag har inte mer att säga så jag bloggar sen!


I skolan

Hej, skoldagen börja sådär.. Beror nog mest på mitt humör! Jag väntar nu på att få käka.. Är hungrig som satan, dock inte sen bästa maten i skolan.. Överlever i allafall! Längtar tills skolan är slut, slipper detta möget då


rubrik!

then you believe in me
you took me by my hand
and told me that I made you free
I need you
then you believe in me
you took me by my hand
and told me that I made you free
I need you
hejsan, jag måste jalla mig nu börjar snart! hörs

Allt jag kan läsa är dina läppar


every step I take, every move I make every single day, every time I pray i'll be missing you

tankarna strömmar

.


man vet inte vad man har förrän det är borta.

hejsan, vaknade för ett litet tag sen. ska tralla ner och käka något snart.. är inte alls hungrig men måste. mer har jag inte att säga :/

vet inte vad jag ska säga , det finns inte ord för det

hejhej, ikväll har jag inte gjort ett skit. gick till city gross med jolle innan så rädd jag va, de va helt sjukt! haha sprang in bland alla hus & sånt.. ååh! aja, nu har jag precis kollat film & känner för att sova, men vafan liksom det är lördagkväll jag vill inte sova bort den. men ja, jag har inget bättre för mig, corre kunde inte va med mig & kände faktiskt inte för att va med någon annan just ikväll.. eller jo, hon eller oscar, ingen av dom kunde. & liksom varför göra något som jag inte känner för till 100. så därför blev det som det blev, håller på att fixa ett sms, vi hörs sen om jag inte somnar.

Allrabästavän


.........

jag idag.
hejsan, nu ska vi åka till corre för att hämta upp henne, sen vidare till lund för att kolla på min dooktiga bror som spelar match, dock är jag & corre så dumma att vi antagligen drar till nova eller något sånt istället.. vi får se? vet inte när vi är hemma igen men det tar väl inte så långt tid att spela tennis? haha damp
vi hörs

you with the sad eyes don't be discouraged oh I realize its hard to take courage in a world full of people you can lose sight of it all and the darkness inside you can make you feel so smal

hejsan hoppsan, orkar inte blogga så ska kolla film nu!

Svar på kommentar

Hejhej! Jo jag vet är det är mycket Oscar , men det är svårt att få ihop det med skolan & jag frågar mina kompisar ibland & när jag kan , kan inte dom. Det är så! Tyvärr, eftersom jag inte går på samma skola som mina allrabästavänner , ( Cornelia, Johanna osv) sen har jag jätte bra kompisar i skolan också men dom umgås jag inte med på fritiden , tyvärr!
Tack för kommentaren , jag förstår hur du tänker. Men jag kanske inte skriver tillräckligt på bloggen just nu. Kram



is it me or is it everything ?

nu är jag över, nu finns jag inte för dig mer.
hej, kom hem runt halv sju, har varit hos oscar och på hans skola.. när jag kom hem hjälpte jag mamma med maten, sen åt vi. nu har jag duschat & ska plugga lite! senare ikväll blir det film & mys, nu ska jag kolla på nätet lite, måste ha nya kläder.. måste ut & handla! paniiiik. vi hörs.

i skolan!

hejhej, har teknik nu & väntar på att läraren ska komma tillbaka för att hjälpa mig. försöker göra en ritning på datorn, jaja vi får se hur det blir. jag hade svårt att somna igår, därför är jag så galet trött idag. hungrig är jag också! brunner next, ohja! nu ska jag dra, hörs!

när jag ber dig lyssna på mig, och du börjar ge mig råd, så har du inte gjort det jag bad dig om. när jag ber dig lyssna på mig, och du börjar berätta för mig varför jag inte borde känna så, så trampar du på mina känslor. när jag ber dig lyssna på mig, och du känner att du måste göra något för att lösa mina problem, har du svikit mig, hur konstigt det än kan verka. lyssna! allt jag bad dig om va att du lyssna, inte prata eller gör bara hör på mig. och jag klarar mig själv, jag är inte hjälplös. kanske modfälld och bristfällig, men inte hjälplös. när du gör något för mig, som jag kan och behöver göra själv,så bidrar du till min ångest och svaghet. men när du accepterar som ett faktum att jag känner vad jag känner, oavsett hur irrationellt det är, så kan jag sluta övertyga dig, och kan börja arbeta med att förstå vad som ligger bakom denna irrationella känslan. och när det är klart, då är svaren uppenbara och jag behöver inga råd. irrationella känslor är meningsfulla när vi förstår vad som ligger bakom dem. kanske är det därför böner fungerar ibland för en del människor. därför att gud är stum och han ger inte råd eller försöker ordna saker. ''dom'' bara lyssnar och låter klara dig själv. så va snäll, bara hör på mig. och om du vill prata, vänta en minut på din tur, så skall jag lyssna på dig.
jag är jätte tacksam för alla som finns för mig, verkligen! men ibland vill jag ha någon som bara lyssnar, bara lyssnar. vissa vill för väl ibland och jag vet.. ni vill mitt bästa. men man måste göra något på egen hand för att klara sig i livet. snälla skit inte i mig nu, det är inte det jag vill.. men lyssna, vänta en minut.. så lovar jag att lyssna.♥
livet går upp & ner, det är så och för att klara sig måste man vara stark.. vi kommer bära livets tyngder tusen gånger om. vi kommer också bära varandra, för man behöver någon ibland också.
med detta säger jag godnatt, jag hoppas ni alla förstår vad jag menar, vi alla behöver någon som alltid lyssnar & hjälper en.
jag menar inte att jag alltid vill ha någon som vara lyssnar, för jag vill ha råd också.. men ibland. jag har många som bara kan lyssna också. jag är sååå glad för att jag har er alla mina vänner, oscar, familj!
jag älskar er
big love


dagens outfit!

tänkte slängain dagens outfit för er skull, eftersom jag är så satans dålig på att blogga nu förtiden!

Nu är du död för mig

Hejsan , jag har riktigt tråkigt.. Har precis varit på brunnen & har håla nu. Sen har vi musik & no, musik är nice .. No är lite värre tyvärr. Jolle tvinga mig att blogga bara för att jag är så dålig på de just nu & för att jag ändå inte har något bättre för mig. Jag har lite halvt ångest för att jag inte har något att göra efter skolan, folk har faktiskt frågat om jag vill träffas men ja, vi får se vad som händer. Träffar kanske någon i stan sen.. Nu ska jag vara social haha!
Hörs


RSS 2.0