I'm not a perfect person

Hejhej, ligger i sängen nu. Snackar med Oscar, eller snackar & snackar.. Lyssnar på han, det är rätt mysigt de också! I morgon händer inte ett piss, skola som vanligt sen vill jag till väla men jag vet inte om jag pallar .. Äääh vi får se vad som händer har inget planerat i allafall :) puss


I skolan

Hejsan jag vet att det va sjukt dålig uppdatering igår, orkade inte blogga. Jag sitter i skolan nu & har rast, smart av mig att slänga in ett inlägg på bloggen då! Duktigt. Nu ska jag ha matte om fem munter så ja hör av mig sen!


godnatt!

jag är inte vacker, inte fin, inte söt, inte snygg.
men det är orginal

godnatt!

somnar in med tryggheten hos dig ♥

inga löften om när ni kommer hem, men att ni någon gång kommer hem

hejsan hoppsan! jag har haft en bra dag, tyvärr är min far sjuk & det är inte alls lika kul. inget allvarligt, bara rätt grov förkylning med feber osv. nu ska jag & min bror kolla film ''sällan'' men vi hörs sen!

härligt!

hej, börjar med att säga att det är härligt att se att min statistik har höjts idag även fast jag inte har bloggat alls. nu är det så att jag inte har så mycket att berätta om min dag! min dag har varit bra ialla fall! nu ska jag och min käre bror kolla på film & äta & dricka de ni ser på bilden. vi hörs i morgon, då är jag mer uppdaterings full om man kan kalla de så.. ha ha. hejdå

i won't forget you my friend, what happend?


Något skrämmer mig, den skulle kunna göra allt för dig


love

hejsan hoppsan! jag har haft en underbar kväll tillsammans med min pojkvän. träffades redan vid tre, gick hem till mig, vid fem drog vi oss ner mot stan för att kolla bio, filmen va bra , jätttebra! efter filmen stack vi hem till mig igen, oscar stack för ett tag sen & sen dess har jag snackat med pappa & bror lite. jag har i alla fall haft det jätte bra idag, & jag måste tillägga att jag är otroligt lycklig med oscar, det finns ingen så bra som han♥

...

jag är trött, förvirrad osv just nu. min käre pojkvän är lite seg på att svara också, aww :') snuffis!
jag ska i allafall skriva godnatt till han nu, love

datan är hemma!

hej, nu har jag dator igen, känns bra! tog med kameran så nu får vi se om det blir några nya bilder också? dock är man inte så jätte snygg när man är sjuk så ni har ju inte missat något i allafall. jag måste välja kläder till i morgon nu, så jag bloggar sen!

blää

fan va sur jag är just nu. känner mig fruktansvärt kass, inte sjuk då, utan dålig. jag vet inte varför, känner mig bara riktigt sämst. åh!
jag ska i allafall plugga nu, hörs

Nystädat rum!

Nu har jag storstädat mitt rum, så nu finns det inte något damm alls , nu är det rent igen. Känns skönt!
& jo jag har en säng haha, jag sover inte i soffan, eller jo på sätt & vis, man fäller ut den så blir det en dubbel säng!
Naaaaajs, vi hörs!


onsdag 25 januari

vaknade förett tag sen, är hemma idag pga min förkylning. så idag ska jag bara slappa och ta det lugnt. tänkt se till att bli frisk till helgen , händer rätt mycket roligt då som jag gärna inte vill missa! fick en kommentar här från moa som undrade var jag redigerar mina bilder & det gör jag i ''iphoto som finns i mac datorer och dom här vanliga, pixlr, picnik, picasa'' det behövs inte mycket mer än så.

Sjuk

Usch vilken äcklig förkylning jag har fått, somnade när jag kom hem & har sovit i stort sätt hela eftermiddagen! Just nu väntar jag på att jag ska ringa oscar. Jag hann inte, eller orkade inte hämta min dator hos mamma idag så jag kör på mobilbloggning idag & hämtar datorn i morgon! Skola för mig i morgon, nejtack! I morgo blir jag hemma framför film & ta de lugnt.. Vi hörs!


:)

Hejhej tänkte uppdatera en snabbis bara! Jag ligger hemma nu & är lite halvkass , skolan gick bra idag, hade svårt att fokusera pga hur jag mår, ont i halsen & trött som satan!
Jag bloggar mera senare, så vi hörs då!
Tre saker jag vill just nu :
Att Oscar ska va här!
Godis
& en bra film!
Har inget av de här just nu.. Haha.
Saknar dig Oscar!


i always gonna come back to this

ensamheten som skapas utan dig ♥
jag orkar inte blogga nu, jag ska i allafall kolla film med bror nu. somnar nog sen annars hör jag av mig. love

otålig men ändå överlevande

gamla sommarbilder ♥
min dag är snart planerad, det som står först på listan är att jag tänkte göra v mig lite så det ska jag faktiskt göra direkt. jag hör av mig snart, eller ja sen!

så fin

hej. dåligt av mig att skita i bloggen, men jag har haft en så underbar dag så jag har inte ens tänkt på att blogga! jag åkte till oscar halv tre. allt har varit jätte mysigt, först kolla vi film, sen åt vi, gick ut med hans hundar & kolla film igen. min söta pojkvän är bäst! hoppas på att mina kompisar har haft det bra på traffic light..
bläää nu ska jag ehm, göra något..

jag är fast natt

alla har väl fallit någon gång -
hejhej, nu ska jag iväg & träna, vi hörs sen!

Nervösiteten kinapar min mage fram & tillbaks, om jag kunde lita på mig själv & sluta söka svar.. Då kanske ni skulle se mig som någon som va lika bra

Hejsan , just nu sitter jag på oscars träning & kollar lite! Dooktiga Oscar!
Jag lyssnar lite musik & njuter av en fredag som denna.. Innan idag tog jag tåget till Oscar & sen hick jag & mötte han på hans skola. Vi gick hem till hans pappa & sen hem till hans mamma. Efter detta ska jag hem & ta de lugnt, tagga morgondagen! Då är det upp tidigt , träna, hem & duscha & sen vidare till Oscar , allt det ska jag hinna på kort tid har jag bestämt mig för! Aja, nu ska jag snart gå & möta upp Emma för hon kommer hit, jag hör av mig när jag kommer hem!


tack för att du räddar mina nätter från mardrömmar, tack för du räddar min vinter från kyla, tack för att du fånga mig innan jag föll

it is not easy to understand someone else's life, it is not easy to even try if no oneshows you how to get there, it's not easy to know everything, but it's easy to watch and learn over time .. for with time we will ever understand.
i love you♥
jag ska inte sova än, men plugga lite. så med detta inlägg säger jag godnatt!

all this way

hejsan hoppsan, idag har jag varit på väla med elin. eller ja efter skolan så klart, fick med mig ett litet fynd hem.. riktigt nöjd! behövde en ny väska & gick in på mango som jag aldrig annars är i men dom hade faktiskt fina väskor där så ja det blev denna & ja som ni ser så ser man inte så tydligt på bilden hur den ser ut men snygg är den! fick inte med mig några kläder hem, jag har ingen ork att ta det initiativet än, haha asså att shoppa kläder. haha många tjejer undrar nog nu hur jag tänker, men ja.. jag har verkligen ingen ork. blää på väla. aja just nu har jag grym huvudvärk & trött! trodde först att jag hade feber, men det hade jag inte.. puuh tur de, känner ingen lust att bli sjuk nu har en fin helg framför mig. för er som undrar om jag ska på traffic light, nepp.. det är inte min grej disco & sånt så jag åker till min fina pojkvän istället, från mitt håll är det tusen gånger bättre! nu känner jag att jag snart har skrivit en hel roman, det känns så i allafall.. tack för dagen elin!
hoppas ni andra får en fortsatt bra kväll. love

det va en tisdags natt

med denna bilden säger jag godnatt!

en underbar tanke

börjar inlägget med att min pojkvän är absolut bäst!
jag är hemma nu & har duschat och sånt, ska ner & sjunka ner i soffan för att chilla lite.. det får man väl göra efter 2 timmar stenhård träning på gymmet? ja, det tycker i allafall jag. jag ska också äta för det har jag inte gjort på ett par timmar nu, så jag hör av mig senare förhoppningsvis.. om jag inte somnar, heheh nej det ska jag inte göra för oscar slutar träna någon gång sen & då ska jag va vaken!
innan jag avslutar detta inlägg måste jag påpeka att jag har väldigt underbara vänner♥
ha de!

det är inte lätt att gråta men man måste ibland

hejsan hoppas, blev inte jättemycket uppdatering igårkväll, hade annat för mig. dagen har varit.. ja upp&ner. jag ska i allafall snart träna om typ en timme. idag blir det mycket träning, först styrka sen indoor walking (?)
aja vi höres!
älskar bilden, älskar dig♥

längst vägen

hej, jag har inte varit jätte effektiv idag. eller jo jag har pluggat massor & mer ska det bli, behöver bara en liten paus nu. pappa kom hem för ett litet litet tag sen så jag ska försöka få ut han i bilen.. jag älskar att åka bil & sen behöver vi handla också! jag träffade corre en snabbis innan, gick till maxi & sen till ett ålderdomshem (?) haha corre vill praoa där.. sött! men somsagt nu ska jag göra något.. hörs sen!
btw, tror inte det blir någon träning för mig idag, är rätt slöö

sommaren 2011



tisdag!

När du kom, du stod i blom,
så underbar, som du var i en dröm jag va
och jag tror nog att du förstod
när jag sa, att jag alltid vill vara kvar..

hej, hemma! jag har inte haft flyt idag kan man säga, damp på allt & alla. vet inte riktigt vad det är med mig? slutade i allafall vid två & skulle då ta bussen hem, missade den! väntade på nästa, tog fel buss så jag fick gå.. höll på att kissa på mig, sprang hem, ååååh ryck! nu ska jag slänga i mig mat & sen ska jag faktiskt boka mig på ett pass på gymmet för jag har sååå mycket ilska som jag bara vill kasta på någon. haha ojoj..
next : käka, hög musik, sova, plugga osv.

you don't need to save me

hej, jag ska snart upp & träna. dagen har varit bra, skolan som vanligt sen mötte jag oscar på ramlösa station för att han hade glömt sin väska hos mig & följde då med mig hem för att hämta den, han stannade ett tag int eså länge eftersom jag va tvungen att göra v mig, äta & ja träna. okej, jag kommer typ dö nu.. för jag kan inte träffa oscar förrän fredag, fml. aja, nu ska jag sätta på hög musik & byta om. sen upp på gymmet. love

rädslan kryper fram, men försvinner när du säger '' ta de lugnt ''

hatet svävar, men kärleken står stabilt.
nu ska jag snart stänga ner datorn, jag njuter av att jag har sov morgon imorgon & inte behöver gå upp så satans tidigt. så jag ska ställa larm så jag vaknar i tid & sen ska jag duscha & sånt. kbry jag vet..
vi hörs i morgon ♥

var länge ensam & ända barnet.. monster underst i en hembygd våningssäng

ååååh vad jag älskar dig.
hej, dagen har varit underbar, oscar är underbar. träffade han redan vid elva så gick vi hem till hans ja, mammas killes föräldrar tror jag. så va vi där ett tag sen åkte vi med oscars mamma in till ih för att oscar skulle fotas. när det va färdigt tog vi bussen till mig & ja, vi har inte gjort så mycket. jag kom hem nyss, eller för tio minuter sen. va ute lite den sista tiden med oscar, gick till maxi, krängde godis & ja sen åkte mitt hjärta hem!
nu ska jag lida av saknad igen, haha! puttenutte.

någon ligger i gräset med frosstiga kläder, så stilla & vit

hejhej. gick upp vid nio, vakande inte tidigare dåligt av mig eftersom jag skulle vandra bort & kolla på min dooktiga kille som skulle spela. känns jätte dåligt av mig, fyfy! aja, nu väntar jag på ett sms från han för att jag ska veta om jag ska knalla bort där ändå. dagen delar jag alltså med oscar, jag hör av mig sen!
två bilder på hur jag ser ut idag också. love

myspys med bror

hejhej, dagen har varit bra. orkar inte ta upp den i detalj. va ute & gick en lång runda, drog till oscar. ja, mer har jag inte gjort. nu skaa jag & bror kolla film, vi hörs i morgon!

känn dig inte ensam min vän

kapten röd.

du behöver inte lyssna, för det är så längesen

hejhej, vaknade nyss. ska snart tralla iväg med bror för att handla frallor, idag ska jag träffa oscar förhoppningsvis, mysigt! jag hör av mig sen ♥

tonight tonight

hej, hemma nu igen. va hemma en snabbis innan & duschade osv. nu har vi varit ute & käkat. mysigt! snart ska jag bädda ner mig, är helt slut i kroppen. sen blir det film hela kvällen. love

sunday bloody sunday

nu bär det av till träningen, råå puls next!

rubrik

jag har inget att göra tänkte då berätta för er hur bra jag mår för tillfället. det va längesen det va såhär. sen jag slutade på ps har jag inte bråkat med en enda person, herregud det är sjukt. jag har en otroligt bra klass, ingen i klassen är dum & liksom varför bråka. det finns ingen i klassen som är mer eller mindre värd, man kan va sig själv, jag kan gå precis hur jag vill till skolan. slipper allt mög, ryckten osv. jag går dit, umgås med kompisar, pluggar & sen åker jag hem. det är absolut inga diskussioner i skolan. jag har kanske inte överdrivet med kompisar, men jag har valt det själv jag har valt att vara med dom som är bra för mig och inte människor som inte har något bättre för sig än att snacka skit osv. jag är med folk jag trivs bäst med, där finns många i klassen som jag anser va snälla.. jag ångrar inte en sekund av att jag bytade skola! jag borde tacka en person..
jag menar verkligen inte att ps är en dålig skola, den passa nog inte mig bara & mycket av skitsnacken där berodde inte bara på människorna som snackade, jag gjorde mycket fel också.. men jag har börjat om på nytt och det känns så satans bra. måste tacka alla vänner jag har idag, då menar jag inte bara dom i min klass.
skolan är jätte bra & det går förhoppningsvis uppåt för mig!
alla vänner shiiiiiit, underbara..
hemma är det bra, vet inte riktigt hur det kan ha blivit såhär bra på ett så litet tag, jag har gjort många misstag som förstört mycket, men allt är bra, finns småsaker men de får man tåla.
& på allt detta bra, har jag något som är minst lika bra, oscar.. shit va kär jag är. alla stunder med han, underbart. jag lovar det finns inte många killar som han , han är seriöst bäst. detta känns så bra att det finns någon som han, att få dela allt med han. jag har det bästa man kan ha! jag älskar han så otroligt mycket & det tror jag att han vet, jag hoppas han vet det också. jag är lyckligare än någon annan tjej i världen.
det va allt tror jag, jag känner verkligen lycka för t illfället. braaaa!
det finn en sak, en.. som jag inte klarar av, något jag hade kunnat gråta för. men jag har valt att släppa det, eller lägga undan det för jag kan inte påverka det ändå.
hejdååå

i never returns

hej! skoldagen va nog den segaste på länge. om några timmar ska jag träna, sen ikväll ska jag & familjen ut & äta. försöker tagga upp mig själv lite just nu, ser inte alls fram emot träningen, blöö. man aja, på med good feeling så är allt på topp! vi hörs sen

i don't wanna know

när du är som lyckligast är det så enkelt att bara falla över..♥
hejhej , kom hem från oscar för drygt en timme sen , har haft det jättebra som vanligt! kärlek till dig mitt hjärta♥
nu ska jag inte göra ett skit, ska bara vänta till pappa kommer hem & sen ska jag nog bara lägga mig, trött som satan! så skönt att det är fredag i morgon, det behövs… ska träna vid sex & sen ska jag antagligen träffa oscar igen. nu ska jag chilllaaaa vidare med bästabror ♥

i skolan




hejhej sitter i skolan nu och har teknik, vi har lars. det är fett! vi får göra vad vill så vi valde att ta vars en dator och bara chilla, så jag tänkte att jag lika bra kunde slänga in ett inlägg här. dooktigt! idag efter skolan ska jag vidare till oscar. bra att det händer något roligt denna dagen skolan är sjukt seg en torsdag! aja nu ska jag kolla vad jocke, denis & axel gör.. dom är inne på min facebook. haha! love


jag går ner för dig

hej, jag har varit inne i stan med pappa & bror. pappa köpte något & brossan fick ett par byxor. snyggt ska de va! vi handlade med oss indisk mat på vägen hem också, gooott! nu ska vi i familjen kolla film & äta lite gott till. mysigt! får lite kommentarer hit & dit & jag uppskattar det verkligen så fortsätt med det! vi får se om vi hörs mer idag, blir antagligen imorgon när jag kommer hem till oscar, slänger in ett inlägg från mobilen då. lovely

du kan skratta & låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min


i don't know what you doing with me.. but i'm sure feels right!

i got let this tears fall♥
hej dålig uppdatering på sistode! har inte riktigt tid.. man måste leva också såklart. igårkväll tränade jag & mer gjorde jag inte. jag måste säga att det har varit roligare att börja skolan än vad jag trodde. jag är astaggad för att satsa på högre betyg denna terminen! jag har verkligen saknat klassen också & alla i skolan. härligt folk! aja, ikväll ska jag antagligen upp på gymmet igen för att spralla ur mig lite energi. förstår inte alls vad det är med mig! jag måste bara säga att jag är grymt lycklig för tillfället, jag har världens finaste & mest underbara vänner, ända killen i mitt liv, jag är galet kär, helt sjukt! & allt är bra hemma, eller det mesta i allafall. bättre kan det väl inte bli? nä det tycker i allafall inte jag! nu har jag inte tid med detta längre, nu ska jag städa.. sen ser jag vad som händer. love

med oscar♥

hejhej, har inte uppdaterat ett skit idag! bra gjort, men jag har faktiskt varit med oscar i stort sätt hela dagen. nu ska vi snart åka & ja.. jag ska ner till pappa ikväll. jag hör av mig då

....

drar mig ner mot stan nu, ska bara packa en väska. i stan ska jag fika med corre sen vidare hem till henne!
kram

sommar minnen

såååå coola!

cut all the ropes and let me fall

hej, jag har itne gjort ett skit idag. duschat, gjort v mig osv. jag ska förhoppningsvis snart träffa cornelia. jag vet inte vad jag ska skriva, för jag har inte mycket att säga! bäst att jag hör av mig sen istället!

yes you're beautiful to me

dagens outfit!
jeans - gina tricot // linne - hunkydory - spiritstore// t-shirt - only

svar på kommentar

Linn om nytt:
Hej Julia! Jättefin blogg, följer! 
Kan du inte lägga upp mer om dagens outfit och var det är köpt? Och när du köpt något nytt så lägg upp bild på det och skriv vad det kommer från, de skulle jag vilja :)
Kram!
svar: Hej Linn! jo absolut, det kan jag verkligen göra. du får en dagens outfit redan idag!
tack för att du följer bloggen & för att du gillar den. blir så glad! kram

har klättrat upp sakta men säkert, har nu lärt mig uppskatta världen

ligger på marken med huvudet i händerna..
godmorgon, jag har sovit å soffan inatt, haha så feg jag är. vi såg på jägarna 1 igår & jag verkligen hatar att se folk bli våldtagna vilket en tjej blev i den filmen, så jag väckte lillebror så gick vi ner & la oss i sofforna. orkaaaaar inte! innan dess skrev jag värsta låga anteckningen om hur jag känner.. haha. nu ska vi bära ut min garderob sen ska vi lämna bror hos en polare. hörs!

I det som gör ont finns alltid något som lindar smärtan

Hejhej, kvällen har varit den bästa på länge! Ätit gott, skrattat , kollat film. Bara varit med mor & bror..
Inte förän nu jag blev lite nere, i don't know why?! Trött, orolig, förvirrad.. Vi kallar det lost! I morgon vaknar jag på rätt sida & då blir allt bra' godnatt, love


nytt

hejsan hoppsan! som ni ser på bilden ovan så har jag fixat lite med min garderob, har bestämt mig för att ha lite öppet i rummet. dock får jag se hur länge det kommer vara sådan ordning där. jag inser att jag kommer tröttna på det förr eller senare, då är det bra att jag har ett extra rum brevid mitt som är gjort av bara garderober i stort sätt. denna kvällen ska jag bara ta de lugnt, jag behöver verkligen det, är ut & in just nu. helt jävla slut. nu ska jag snart ner & hjälpa mamma med maten, sen blir det mys. hör av mig senare ikväll!

evighet


hej, jag blev väckt av johanna vid nio.. orkar inte haha! natten/kvällen va bra, mina föräldrar kom hem vid halv ett/ett så jag somande typ direkt då. va uppe vid fyraa för att jag va så satans törstig. jag ska åka till småland idag för att hämta min lillebror, så jag & mamma kör dit snart, skulle åka vid hal elva.. tror det blir vid elva istället. blöö! hörs i allafall senare.
jag saknar min kärlek, oscar kom hem♥

Med Johanna!


she is hard up for her to make you believe that she is faithful to you

Hejhej kvällen har varit bra, har spenderat mer än halva kvällen på ishallen, kom hem någon gång och nu har vi precis tryckt i oss chokladpudding och massor av godis! Snart hoppas jag att vi lägger oss i sängen för jag börjar bli lite trött, haha!


ny header, tagen precis!
nu sticker jag till emma, eller strax.
love

resan genom livet ger dig perspektiv

there is a world that does not pass away, there is a letter that no one read, there is a wind that all understand there is a freedom without wounds.
hej bussen stannade i helsingborg vid tolv idag då knallade jag bort till mamma så gick vi och åt sen drog vi vidare och handlade massor till kvällen, då ska jag till emma & linn kommer också dit. så ska vi ha lite myskväll med mat & massa godsaker! nu ska jag köra lite snabbstädning på rummet, packa & sen vidare till emma! vi hörs ikväll!

svar på kommentar

matilda johansson ([email protected]) om tycker inte om rubriker!:
älskar din blogg, följer den varje dag. kram
svar: tack så jätte mycket , roligt att höra! :) kramar

Du behöver det ibland

Hejhej, käkade nyss! Jag har det jätte mysigt, dock sovit bort hela dagen, va uppe här vid tolv sen somnade jag när vi hade fikat. Vaknade vid fem igen, haha okej jag blev väckt! Så min dag har gått ut på att äta & sova, tjock eller så.. Men det va skönt. Jag har ont i ena sidan av nacken & min höft på samma sida av kroppen. Aja, det är väl inte så farligt. Det blev inte att jag drog ner till Apoteket jag somnade + hade jag ingen lust alls att stöta på någon jag känner..
Haha, ja detta va min dag i stort sätt. Nu ska jag mysa med mina kära! Vi hörs i morgon eller senare ikväll!


Myspys!

Precis käkat & ska be mormor köra ner min till apoteket för jag måste hämta ut ett par piller!


tycker inte om rubriker!


hej, va vaken redan vid kvart över sju. jobbigt att ta sig upp ur sängen då, men va tvungen.. jag ska ju iväg idag så ja! sen dess har jag tryckt i mig frukost och packat. nu ska vi åka! hörs sen!

this young girl, she's a freak, she's up clubbing, every night of the weekend, and all around town, it's the same old sound, spread that fever, let us all get down

låt det va som i en film.
godkväll! jag har fett ont i huvudet, trött & allmänt sliten.. blir inte bättre av att jag ska upp sju i morgon. jag har bestämt mig för att åka iväg från Helsingborg i morgon & komma hem i över morgon just för att jag tror att jag behöver det, så nu ska jag upp & hälsa på mormor & morfar. jag tar med kameran så ni får massvis med bilder. hörs imorgon!

sluta klaga.. jag vill vara som jag vill

anywhere you are, I am near, anywhere you go, I'll be there.
jag älskar dig oscar
jätte bra dag, dock väldigt kaosig. jag har krattat, gråtit & ja sånt som inte händer varje dag. jag har varit med oscar i stort sätt hela dagen, vi har haft jätte mysigt. snackat & sånt (tack för du finns oscar) jag följde oscar vid typ fem sedan promenerade jag vidare till min lillebror som har spelat sina tennis matcher, dooktig påg, hann vann hela skiten! jätte glad för hans skull.. dock inte lika glad att oscar ska iväg nu fyra dagar. kommer sakna ihjäl mig! aja här har ni två fina bilder på två söta killar.

livet var ju lättare då.. jag menar ett plus ett blev två.

hej, kaos dag! stressade satan i morse för att hinna med tåget och komma i tid, fick sitta hos frisören i en & en halv timme för att vänta på min tur. mitt hår blev.. bra i färgen & klippt tre centimeter. när jag va färdig i Ängelholm släppte mamma av mig på ih för att jag skulle kolla på när oscar tränade! doooktig pojkvän jag har ♥
mamma hämtade mig när det va slut & nu är jag hemma, yepp det va min dag! hejdå

kärleken är där, jag känner den


hejhej, mamma ringde precis. jag ska vara i ängelholm senast tre, haha stressigt det blev nu. jag somnade 6 halv 7 i morse & vaknade nio.. gick upp och käkade sen somnade jag igen. aja nu har jag inte tid att blogga, hörs!

kan inte sova!!

sitter & skypar med oscar & har gjort det ett par timmar nu. jag kan inte sova & har bestämt mig för att inte sova alls eller för att vänta en timme & gå upp och käka sen gå & lägga mig igen. men det blir väl att jag somnar snart, hörs i morgon.. eller senare idag rättare sagt!

rain

bild jag tog igår ( mobilbild )
hej! sitter & snackar skype, trevligt. jag är inte ett dugg trött är bara sjukt hungrig.. undrar när jag somnar. ska se om jag hittar något gott snart, hörs sen!

when you're out on you're own and you need some time to decide whether you're strong enough whether you should give up or try when you stand on you're own here's hoping you'll find, It's a good day, it's a good day to be alive

hej! jag är fortfarande inte klar med städningen men hade tänkt göra klart det sista nu & sen bädda ner mig med en film. i morgon träffar jag oscar tidigt & så ska jag antagligen till frisören i Ängelholm någon gång på dagen. snäll kille jag har som följer med dit. aja får se i morgon hur det blir, vi hörs senare ikväll. love

storstädning next!!


who's says

hej igen. känns som jag har mycket att berätta men det har jag egentligen inte.. haha! jag ska i allafall ringa till en frisör i Ängelholm och försöka boka in en tid i morgon, just för att jag har grym utväxt och mina toppar behövs klippas. jag får hoppas på att dom inte klipper för mycket får panik då. haha nej men vill ha mitt långa hår kvar. nu ska jag gå ner och dricka något sen kommer mamma hem med mc, det är en tradition att vi alltid äter mc till frukost dagen efter nyår. så bye

när jag ser mig över axeln på åren som bara gick ser jag allt som gick förlorat men också allting som vi fick

en månad idag ♥
hejhej, kvällen/natten började faktiskt bra, det va bra fram tills vi skulle hem. jag tänker verkligen inte berätta varför den blev hemsk sen. vi va hemma vid fyra, somnade inte direkt, men rätt fort. jag vaknade nyss & idag ska jag träffa oscar. hör av mig senare!

RSS 2.0