tillfället kommer inte igen

to long, to late
jag har haft en underbar natt tillsammans med min bästavän! idag har vi varit i båstad & kollat runder lite, myysigt. dagen har varit jätte bra, dock har inte hela dagen gått.. ska nog träffa oscar snart!

Mys

Gossar i bästis säng


Dagens outfit + mer

Idag har jag haft upp&ner dag, har gråtit ett bra tag men också varit jätteglad. Ja ni killar förstår nog inte, men en & en annan tjej har det såhär en viss vecka i månaden! Min dag har iallafall varit helt ok! Nu hade jag tänkt sätta på en film & plugga + ta de lugnt, senare ska jag duscha, ja vi hörs väl någon gång då!
Dagens outfit består av, en vanlig grå baströja, ett mjukisställ från juicy couture & en mobilväska från adax!


Hos hanni

Hej e hos Oscar nu, han städar & jag ligger i hans säng, haha taskig jag känner mig! Skoldagen idag har varit bra, haft simning, hemkunskap & en halvtimmes matte! Slutade halv två, stack då till Oscars skola & väntade där på han! Nu är vi hemma hos han & ska snart hitta på något :)


I swallow my pride



Natten har sett allting & stilla sjunger med

Natti


du är en stjärna Oscar, jag älskar dig enormt!


jag saknar min, du saknar din

nu hae jag faktiskt tid til att blogga lite. vet inte när jag bloggade senast, jo de va igår! ja idag har jag i allafall varit ledig för vi har haft utvecklingssamtal på skolan. mitt samtal gick förvånat bra, det ser riktigt toppen ut för mig i skolan nu vilket får mig på toppenhumör! denna dagen har varit grymt bra! vaknade hos corre i morse, följde med henne till skolan. stack sedan till mammas jobb & hämtade en sak, stack & köpte brallor & sen hem! runt tre tog jag bussen till skolan där jag mötte upp mamma, hade utvecklingssamtal & sen vidae till oscar! toppen ♥ ikväll har jag haft filmkväll med pappa & bror, jag ska snart ner & dricka lite te & sen nanna.


Slowing down is just a waste of time to let go.

Kolla min bästaväns blogg! Den är riktigt bra och hon uppdaterar med massa bilder.
Klicka HÄR för att komma till den! 
puss!

Mys

Ligger i soffan nu med disel & myser. Idag ska vi ha gäster, känner mig sådär taggad på de! Här är det fint väder vilket är jätte mysigt! Nu ska jag mysa vidare


Nannis

Trött är jag fortfarande, dock väldigt mätt. Jag ligger i sängen nu & tar de lugnt & myser, tidigt jag vet! Men jag bryr mig inte, jag är svin trött & tänker faktiskt sova snart.. Lång dag framför mig imorgon! Så vi hörs då!


Svar på kommentar + annat

Nu är vi framme & har varit de ett tag, jag är trött som ett djur & frusen. Hungrig är jag också, allmänt ynklig! Jag vill hitta på något roligt nu, men jag har inte ork.. Ska slöa tills dom andra kommer.
Jag hade fått en kommentar om var jag gör mina headers & dom gör jag i picasa 3!


I skolan !

Hej & hopp! Har precis haft biptest, det gick väl sådär, aja det blir bättre nästan gång! Nu ska jag ha mentor & sen lunch & so! Hörs när jag har slutat


Jag älskar dig

Jag älskar dig, jag älskar dig grymt, jag älskar dig sjukligt, jag älskar dig så det gör ont, jag älskar dig mest, jag älskar dig över hav, över land, jag älskar dig enormt Oscar, du är världens finast & mest underbara pojkvän man kan ha! Du är bäst & bättre än så.


Slingar håret!

Sitter & Slingar håret nu, plingepling' hihi hörs sen


Godmorgon!

Godmorgon mina fina läsare! Vilken tur för ett att jag har fått en ny iPhone, ja har väl blivit bra på uppdateringen? Det tycker jag iallafall! Just nu sitter jag på ungdomsmottagningen med några tjejer från klassen, dom andra har inte kommit. Vi ska på möte här idag med halva klassen, vet faktiskt inte varför? Men det blir säkert kul. När detta slutar ( runt 11) trallar jag bort till mamma & käkar med henne sen börjar jag 1 igen! Efter skolan drar jag ner till stan igen & fixar lite saker fram tills jag ska fixa naglarna. Sen hem!
Hör av mig när jag är ute från detta!


Instagram

Precis fixat instagram, eller jag fixade de igår!
Följ gärna mig, @jjuliawall


Godnatt inlägg

Idag har jag varit med Oscar & vi har haft jätte mysigt! Nu ska jag sova strax, blev ingen träning för mig idag, vilket jag tycker är väldigt tråkigt!
Men en sak som är bra är att jag inte har druckit någon läsk alls eller ens ätit något godis!
Jag har ätit macka till frulle, sen skolmat sen en drick yoghurt & sen mackor igen! Braaaaa Julia!
Imorgon ska jag fixa mina naglar, får se vad det bli för häftigt?! Vi hörs imorgon!


Home

Hemma nu, next maaaaat


Dagens outfit!

Baströja svart - H&M / gröngrå hunkydory kofta / gröna byxor - GT / jacka - gstar / hunter stövlar


I bilen!

Sitter i bilen påväg till skolan nu, hörs sen !


Godnatt

Säger nu Godnatt efter en runda på gymmet!


Shopping på väla!

Ny navelpiercing + ett militärgrönt skal!


Musiken tränger in & tankarna strömmar ut

Goddag! Jag har rast just nu & sitter bara i skolan och lyssnar musik. Skönt som datan ibland! Idag efter skolan åker jag ut på väla & handlar min efterlängtade navelpiercing + ett skal till min nya phone! Mycket mer händer inte, jag ska till pappa ikväll. Ja, jag hör väl av mig då ? Bye


Grattis på mig!

Idag fyller jag faktiskt år & jag har fått min älskade iPhone 4s. Även en g star jacka, ett underbart fint armband från pandora av min kärlek. Sen har jag fått pengar och presentkort osv. Jag har haft en toppendag idag! Vaknade upp med Oscar bredvid mig & nu är corre & älskling här!


Godmorgon

Godmorgon, nu är jag vaken & tänker faktiskt resa mig ur sängen snarst, om en & en halv timme bär det av mot Oscar för att hämta upp han & sen vidare låååångt härifrån! Jag kan verkligen inte lova någon uppdatering men jag ska försöka, fortsätt att kika in lite! Glad påsk allihopa!


när alla andra svek, va det du som stod kvar & berättade för mig hur värdefull jag var

det som hände imorse va inte så farligt egentligen, det är klart man blir sur osv men jag överdrev. jag ligger fortfarande i sängen & har ingen lust alls att gå upp, jag vet inte heller hur dagen ser ut, vilket jag gärna vill veta så snart som möjligt? aja, kanske ska börja med att resa mig ur sängen & kanske jogga en runda? nä, eller jo.. kanske? vi hörs sen!

.

är jätte ledsen & besviken just nu, är så satans sur!

I tried to be perfect but nothing was worth it i don’t believe it makes me real i thought it’d be easy but no one believes me i meant all the things I said

hejhej, jag vaknade vid halv 11 idag av att mamma ringde & frågade om jag ville komma ner på råå & äta med henne, självklart ville jag de. så jag packade lite inför i morgon & sen drog jag mig ner dit, då väntade jag på henne ett tag för hon va hos frissan! sen gick vi & käkade. när vi hade käkat stack vi en snabbis till ikea sen vidare in på väla, där köpte jag lite strumpor & en tröja! nu är jag hemma igen & har packat lite, jag är satans uttråkad & tänker nu lägga mig & kolla ett avsnitt av big brother! vi hörs efter det!

real love ♥
I'm ready to fight for an everlasting love with you, because that is how I want it, then I am happy with you I can smile and love for real.


kindness is your beauty

allrabästavän!
just nu sitter jag & fixa lite bilder & lyssnar på musik. denna kvällen går åt film & mys med mig själv, antar att jag behöver det efter två galna nätter med corre! underbart har det varit, dom bästa på länge, jag har verkligen saknat dig! ja imorgon vet jag inte vad som händer, ska chilla, packa och lite annat! på torsdag åker jag & oscar, aaaah vad jag längtar! hihi, nu ska jag fixa de sista & sen sängen & film.

det finns ingen så bra som du oscar

hejhej, dålig uppdatering här ja! jag har sovit hos cornelia i två nätter nu & har verkligen inte haft tid eller lust att blogga. därför bestämde jag mig för att blogga lite nu. jag ska vara lite social med oscar nu, hör av mig senare!

RSS 2.0