I'm looking at you through the glass... don't know how much time has passed oh, god it feels like forever but no one ever tells you that forever feels like home sitting all alone inside your head

min daghar varit kaos, är så jävla slut! orkar inte tänka, är lätt irriterad, uttråkad. jag vill bara göra något just nu, men inte gå ut för det är så jävla kallt & det gör mig galen. nä nu ska jag fan göra något.. hörs.

kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

jag kommer ingenstans idag, väntar på att familjen ska komma hem så vi kan dra vidare till lödde! nu ska jag hitta något att ha på mig & fota de & sen blir det ett avsnitt big brother i väntan på familjen!

tjejen: jag älskar dig!
killen: jag älskar dig med!
tjejen: bevisa det, skrik det till världen.
killen: '' viskar till tjejen '' jag älskar dig.
tjejen: varför viskade du det till mig?
killen: för att du är min värld.


timbuktu ♥

corre vad tycker du ? det ser inte dåligt ut på bilderna va, hihi!
godmorgon alla, idag har jag inte en aning om vad jag ska göra, jag vill faktiskt umgås med mamma & lillebror så det blir väl antagligen de? jag ska snart sätta igång med att städa mitt rum & sen plocka fram några kläder till idag! jag uppdaterar mer när jag har fixat det!

när natten faller in

underbara pojkvän!
denna dagen har varit sjukt bra, när jag slutade gick jag, jocke & jolle runt lite i ramlösa, upp till mc, ja vi va ute ett bra tag, ungefär två timmar. sen smsa oscar mig & smsa att han kom till mig, så jag sprang hem, när jag kom hem duschade vi och sen snacka vi ett tag, efter det åt vi & gick till city gross med bror och handlade godis. när vi kom hem igen så snackade vi ännu mer, hihi oscar du är så gullig! min dag har i allafall varit ohört oplanerad & väldigt bra!
förlåt till dig corris att jag inte hörde av mig, men jag hade ingen aning om hur min dag skulle se ut!
love you

don't you remember?

ojsan något hände med min uppdateringar, gud va dålig jag är.. hihi! mycket har hänt i veckan och jag har inte haft tid, nu är det lov somsagt och jag ska uppdatera som satan! jag har ingenting planerat mer än att jag & oscar ska till ystad från torsdag till måndag & på måndag fyller jag år.. asså om 10 dagar!

jag tror att jag kan gå genom eld, bara för i kväll

nu ska jag snart krypa ner i sängen, inte sova bara tänka och mysa! idag har vi varit i malmö & shoppat loss, köpte en hunky dory kofta & alfred köpte två par jeans & en tröja. sedan stack vi ( ulrika, jag, alfred, pappa ) och käkade. när vi va färdiga med det stack vi och hämtade tallrikar som pappa & ulrika hade beställt, snygga som satan! nu har jag inte tid med bloggen, så vi hörs väl i morgon!

mysepys

hejhej, nu har jag badat bubblebad utomhus och duschat, just nu sitter jag & käkar godis och myser. jag ska krypa ner i soffan nu och gossa med dillan, lille disel! pappa och ulrika kopplar in tv nu så det är lite rörigt, vi hörs!

jag vet inte var, jag vet inte när.. inte heller hur, men jag vet

hejhopp, dålig uppdatering japp! men jag har inte haft tid, sorry sorry. idag börjar jag 10.40, jag orkar inte praoa mer nu, jag vill inte längre.. jag vill tillbaka till skolan nu! idag efter skolan hämtar pappa upp mig så åker vi till lillebrors tennis & sen åker vi vidare ner till huset i ystad. jag va inte alls taggad igår inför detta, men nu är jag astaggad vill va där nuuuu! på lördag kanske jag åker hem igen & nannar hos oscar, jag får se hur det blir det är inte riktigt bestämt än, annars är jag hemma på söndag! jag har med mig både dator och kamera så uppdatering blir det, det kan jag lova! nu ska jag packa det sista, tandborste & shampoooo och balsam osv. sen duscha sen drar jag till stan & sen vidare...

young wild and free

hemma nu efter en kväll tillsammans med corrisen! härligt som satan har det varit & vädret ät inget att klaga på. nu ska jag plugga. love

lycka är att vara två

hejhopp, jag va hemma vid halv åtta för det fanns inget att göra på 'jobbet' ikväll. när jag kom hem käkade jag lite & sen har jag pluggat hela kvällen, just nu är jag jätte trött men vill inte sova än! ska se om jag kan hitta på något roligt!

du gamla fria nord

nu tar jag bussen till stan & käkar med mammsen!
tänkte ha på mig denna snygga tröjan på bilden, men hitta tyvärr ingen jacka jag kunde ha till utan att frysa så bytte!

du slukar mina dagar, plockar upp det jag förstör

hejhej, börjar jobba fyra idag så jag ska passa på att jogga en runda nu. seanre drar jag mig ner mot stan & käkar osv. nu ska jag byta om & styrke träna lite sen en joggingtur på de! vi hörs sen

är hon vackrare än mig?

ligger & lyssnar musik i sängen just nu. jag är jätte trött & blir inte piggare av att veta att det är jobb som gäller i morgon! börjar dock 10 & det är väl rätt chill ? idag har jag varit i ängelholm & kollat på min dooktiga pojkvän när han spelat match, vann gjorde dom också! nu ska jag krypa ner & tänka lite.
tystnaden som gömmer sig i ensamheten gör så vi finner våra svar på alla frågor

I'm inclined to give up this time i'm inclined to drift or crawl

image description


godmorgon! vaknade runt tio, nu har jag nyss käkat frulle & ska snart hoppa in i duschen. ska bara låta ansiktsmasken verka lite till. jag uppdatera inte så bra igår, jag va hos oscar hela dagen & va hemma runt tolv & orkade då inte blogga. somnade direkt nästan! aja nu ska jag hoppa in i duschen, jag bloggar senare också!

godmorgon

godmorgon allihopa! jag vaknade för kanske en halvtimme sen & ligger fortfarande i sängen. jag ska snart tralla ner & käka lite frukost med min familj, senare måste jag ta en joggingrunda även fast jag verkligen inte har någon ork för de.. aja jag får se hur det blir. jag hör av mig senare

Min dag.

Sådär, sitter på Oscars träning nu & kan lika bra berätta om min dag! Jag gick upp vid sju åt frukost & gjorde v mig. Vid åtta körde mamma ner mig & bror till pappa då stack jag ut på en joggingrunda låg dock bara på ca 2 kilometer så jag boxades på min säck hemma & styrketräna lite efter. När jag hade tränat klart duschade jag & gjorde v mig ( igen ) när jag va helt klar va de dags för mig att tralla bort till praoplatsen, klockan va då ca tio. Sen har jag jobbat fram till tre, rätt lugn dag faktiskt! När jag sluta tog jag tåget til Oscar & va där ett tag, vi snackade lite & tog de lugnt! Runt halv sex körde Oscars mamma oss hit & nu sitter jag här & kollar på min dooktiga pojkvän! När Oscars träning är slut åker vi hem ill mig & käkar & tar det lugnt, jag uppdaterar mer då! Kram


young, wild and free

hejhej, jag sitter nu hemma & har riktigt kuuuul.. haha jag ska ner & göra en nyttig smoothie nu för jag hinner inte träna idag, deprimerad.. fast nä, jag ska ju till min pojkvän!

livet har lärt mig att dö

godmorgon! idag är jag verkligen skitseg, riktigt trött också. ont i benen samt rumpan ajaj träningsverk! men sånt överlever man, jag tycker själv om träningsverk även fast det gör ont, man känner att man har tränat & att det har tagit på kroppen! nu måste jag åka, vi hörs senare!
( bild på hur jag ser ut idag)

jag borde ha förstått när du tittade bort, att allting har ett slut och att det vackra är kort..

ta mig tillbaks, jag älskar dig allarabästavän
nu har jag städat.. lite i alla fall. jag har också duschat & käkat. ska ner & göra en kopp te nu & kolla tv med familjen!

jag har nog lärt mig att gå hem

nu är jag hemma på riktigt, innan va jag hemma en snabbis för att byta om & sen ut på en joggingtur! jag tänker faktiskt berätta om min dag för er nu! i morse stack jag med mamma & lämnade lillebror på hans skola & sen vidare till mammas jobb. där satt jag & väntade på att tiden skulle gå, sen tog jag bussen till min praoplats! där va jag till två, jag va tvungen att gå hem för jag fick så satans ont i magen, hade inte käkat på sju timmar & sen kastade jag i mig mat så fick jag kramp i magen! jag gick då hem till pappa & la mig ett tag, sen tog jag bussen till stan & gick & köpte tre par trosor bild kommer senare ( riktigt härliga färger) senare kom emma till stan, då gick vi & fikade på ebbas fik. jag tog bussen hem kvart över fem & då kastade jag mig in i huset & bytte om. nu har jag nyss kommit in från en runda i parken, den låg på 3 kilometer idag igen! nu ska jag städa mitt rum, men först av allt ska jag duscha!

godmorgon

hejhej, jag börjar inte praoa än, börjar vid tio. dock har jag ända galet bråttom för jag ska med mamma till jobbet i stan. måste springa ner & käka frukost nu. i eftermiddag ska jag träffa Emma, trevligt! vi hörs senare

de va du som fick min fallskärm att vecklas ut

nä gud fy va in inlägg oscar gjorde här på bloggen, dör så söt han är! jag ska smsa han direkt när han har tränat klart! ♥
jag har precis varit ute & joggat en runda, blev inte jätte långt, ungefär tre kilometer men det får duga för idag, gjorde även lite övningar här hemma. mamma håller på att göra mat, vilket jag inte alls är sugen på. jag är inte alls hungrig konstigt nog. aja, jag får slänga i mig lite sallad. funderar på om jag ska duscha nu eller sen? får se hur det blir. vi hörs senare

jag älskar dig'

Julia, vart ska jag börja? det har jag verkligen ingen aning om, jag vet inte vart jag ska sluta iheller..
Ärligt talat tror jag, eller jag vet, jag vet att det inte finns varken en början eller ett slut, en början eller ett slut på det jag ska berätta.
Min kärlek till dig, mina känslor för dig, om hur mycket jag älskar dig för den du är, för att du är du! Jag kan skriva i evigheter för det spelar ingen roll hur mycket jag än kommer att skriva så kommer du aldrig förstå, det finns ingen som någonsin kommer förstå hur mycket jag älskar dig, det finns inte ord så starka, så starka att de kan förklara, förklara min kärlek till dig! Du är mitt liv, heeeeela mitt hjärta, min luft, mitt allt! Jag är så enoooormt förälskad i dig, sååå otroligt kär! Jag klarar mig inte utan dig, det vet jag, utan dig skulle jag dö, jag förstår knappt själv hur man kan vara så underbar som du är. Hjärtat du är bäst, bäst i världen, precis så som du är, för du är dig själv, i mina ögon är det så och jag tycker verkligen det!
gumman du stavas perfekt, du är verkligen perfekt, det är säkert många som tänker: haah, det finns ingen som är perfekt, alla har sina brister.. Men inte du Julia, du har inga brister, du är verkligen perfekt, jag vet det, jag ser det! Du har ett hjärta av guld, sååå otroligt snääll, omtänksam, roolig, gudomligt vacker! Ditt otroligt vackra leende och dina ljupa blå ögon gör mig knäsvag, jag smäälter! Jag älskar att vara med dig, det finns inget bättre, att vara med dig är det bästa som finns, jag vill inget hellre än att dela hela mitt liv med dig, man kan inte bli säkrare än vad jag är, jag vill verkligen det! För att jag älskar dig, jag älskar dig av hela mitt hjärta, jag kaan döööö för dig, jag älskar dig över allt annat, runt jorden & tillbaka! Jag gör allt för dig, verkligen allt, jag kommer alltid älska dig, förevigt, jag kommer alltid vara här för dig, i vått & torrt, dag som natt, i nöd och lust! Jag lever för dig, du är mitt liv, mitt hopp, min framtid, min kärlek, mitt allt!
Jag kan inte leva utan din kärlek, din värme, din närhet, jag kan inte leva utan dig! Jag vet inte vad jag ska skriva, det känns som om jag skriver samma sak om & om igen, men jag är helt slut på ord, det är så svårt. Förevigt du & jag, alltid vi, det är så det ska vara, du & jag är äkta kärlek, äkta kärlek stavas; Oscar&Julia, vi är gjorda för varandra!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta Julia, tro på de orden för jag vet inte hur jag ska göra för att verkligen visa att de är så, men tro mig, det är så, jag lämnar dig aldrig!
Allt jag vill är att va med dig förevigt så lämna mig aldrig, då går jag under, då dör jag..
I love you
Ich liebe dich
Te amo
Je t'aime
Ti amo
Jag älskar dig!
Miljarder kyssar till dig, du är världens bästa flickvän & jag är världens lyckligaste pojkvän! /o ♥


jag saknar min, du saknar din

hej, idag har jag praoat, det gick toppen bra! jag slutade vid tre & då gick jag hem. när jag kom hem hade jag bestämt mig för att jag skulle ut & jogga men nej så blev det inte, jag käkade lite sen somnade jag i soffan framför tvn. bra julia, bra! så jag vaknade halv fem ungefär då gick jag upp & duschade, sen gick jag & mötte oscar! vi körde hem han för en timme sen kanske? då släppte pappa av mig & bror på maxi & pappa drog till gymmet. vi handlade vindruvor & sprutgrädde mumsigt! nu har jag precis duschat igen & ska strax krypa ner i sängen & kolla film.. bara koppla av, stänga ner det sociala (förutom mobilen då)
ibland är det rätt skönt att låta tankarna strömma på, även fast det gör ont ibland! natti alla läsare

true friend

hejhej, idag har jag haft en riktigt familjedag! vi har kollat huset, ätit, åkt bil lääänge (vilket jag älskar), sovit osv. kom hem runt sju, sen har vi bara ätit kollat film & duschat & sånt! nu ska jag snart krypa ner i sängen & smsa lite! mer har jag inte att berätta för idag!

ska jag krascha ska jag göra det riktigt snyggt

jag älskar dig runt jorden, genom eld & vatten, över berg & hav mest av allt.. du vet det så väl!

gokväll, nu har jag precis krypt ner i min säng & ska kolla lite big brother avsnitt. tänkte först berätta lite om dagen! jag kom till oscar runt ett, halv två. då åt vi, han öppna sina presenter sen lite efterrätt på de! sen har vi bara umgåtts, jätte kul faktiskt! senare ikväll kollade vi melodifestivalen med hans familj! rätt person vann väl? vad tycker ni? senare hämtade pappa mig, jag va hemma vid tio halv elva.

jag hoppas stort att oscar har haft det bra idag, för det har jag! godnatt


du kommer aldrig få se mig ligga död på vägen

godmorgon, tänkte bara slänga in ett inlägg nu för det kommer inte bli mycket uppdatering idag!
idag ska jag till Oscar & fira hans födelsedag, ska va där runt ett & ska snart gå upp ur sängen för att käka lite & göra v mig! jag har inte så mycket mer att säga för tillfället, eller jo jag hoppas du får en toppendag idag hjärtat, jag älskar dig!

jag ser skiten med

jag vill verkligen inte sura en fredagkväll som denna, men jag tänker faktiskt göra det. för jag är sur! detta blir bara en hemma kväll för mig, pappa & bror kollar på tv (skitprogram) själv sitter jag på rummet & längtar ut, kanske ska dra mig upp mot maxi för att hitta lite tröst.. godis? glass? ja varför inte..

I see the pain hidden in your pride

tidig morgon för mig idag, jag gick upp vid halv sju (i vanliga fall sju) så jag är grymt trött. jag ska ta bussen till skolan idag, typ andra gången jag gör det, just för att min käre far kör mig varje dag, men idag kunde han inte! jag ska i alla fall ta bussen vid ca åtta, idag efter skolan drar jag till stan för att fixa en sista sak, när jag är färdig i stan ska jag träffa oscar, som det ser ut nu i alla fall? jag slänger in ett inlägg senare, när jag vet vad som händer!

jag går bredvid, men halkar efter

shit vilken kass uppdatering, det är ju helt sjukt! jag orkar inte berätta vad som hände igår för det va liksom inget speciellt! idag har jag i alla fall varit duktig om jag får säga det själv. först skolan, effektiv som satan. kändes det som i alla fall! sen stack jag hem, då va pappa hemma, då stack vi & kolla bil till pappas kompis. när jag kom hem satt jag mig & plugga en timme kanske, sen städa garderoben & sen upp till gymmet en timme, då blev det 45 minuters indoor walking & sen lite styrka. gooood!
nu ska jag snart nanna, men först ska jag läsa igenom engelskan & smsa lite, natti på er

låt henne komma närmre, hon är vackrare än mig

nu snarkar jag snart, tidigt & sånt men också rätt klokt! jag tänkte bara bjuda på ett godnatt sms, kopplar snart bort mig från mobil & data. nu ska jag nanna, ye! vi hörs

jag älskar dig oscar , galet mest

nu är jag & min fina pojkvän inne igen efter en mysig runda i parken! lång vet jag inte om jag kan kalla den, men hyfsat bra! nu ska vi snart äta, sen vet jag inte vad som händer! vi höres sen


- jag är hos dig igen

godkväll! jag är nu hemma igen, efter en lång dag hos oscar, massor med mys & skratt. kom till han runt ett & mamma hämtade mig vid halv nio! nu sitter jag i sängen & tuggar på knäckebröd & bubbelvatten. var sötsugen & då passade detta bra konstig nog. nu ska jag kolla film, smsa med älskling & drömma mig bort! jag säger godnatt nu för jag kommer antagligen inte blogga mer idag! så godnatt & stor kärlek till dig oscar!

don't tell me you're sorry cause you're not

nu håller jag på att göra v mig för att senare åka till oscar, eller ska åka alldeles snart!
slänger in en outfit snarast

the best part of me are always you

hej, vet inte vad jag sk skriva nu. är lite ledsen, vet dock inte varför.. mår lite konstigt bara. kanske för att oscar inte är här? asså jag är inte ledsen ledsen, bara deppig. ääh, jag ska i allafall hoppa ner i sängen för att kolla på film, lämnar det sociala bakom mig för en stund! godnatt

hur lågt kan man sjunka, hur kasst kan man må?

bilder på hur jag såg ut igår.
nu ska jag & mamma ut på ikea för att fixa saker till mitt rum, hääärligt! om ni vill lägger jag ut före & efter bilder senare? eheh, men ja i alla fall, jag har lite bråttom. senare kanske jag träffar oscar om han vill osv. jag antar att han smsar när han vaknar så ja! nu ska jag vidare, vi hörs senare!

for what it’s worth you wounded me but I forgive you

jag saknar dig allrabästa vän!
hejsan hoppsan, dålig uppdatering idag igen.. bra Julia, bra. jag kom i alla fall hem för några minuter sen, jag har varit hos min käre pojkvän! jag har ingen ork att blogga nu, så jag sätter på en film!

- dream on

sitter & dricker te, äter äpple & pepparkakor nu ska jag kolla film!

1 mars

vilken kass uppdatering, veckan har varit jätte rörig! fram & tillbaka från mamma & pappa!
därför bestämde jag mig att klara mig utan dator tre nätter, så då fick ni också klara er. nu är jag i alla fall hos mamma och stannar här rätt så länge, till nästa torsdag! idag har jag varit i stan & fikat med mamma & en vidare och fixa min prao lapp. mycket mer har jag inte gjort! skolan va seg som satan också. jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu? jag vill ut & jogga haha men jag orkar inte! jag ska plugga lite sen kanske jag drar ut lite ? ingen aning faktiskt!
men jag hör av mig sen, för nu ska jag bli bra på att uppdatera.

nytt!

på ringarna står det:
* kärleken är början, mitten och slutet - du är kärlek!
* tillsammans blir vi till
* utan dig skulle inte universum vara detsamma

RSS 2.0